VERO MODA și JACK & JONES – branduri cu renume mondial în noul magazin AG Concept din Shopping MallDova, cu o gamă variată de articole pentru femei și bărbați
Telegram

VERO MODA și JACK & JONES – branduri cu renume mondial în noul magazin AG Concept din Shopping MallDova, cu o gamă variată de articole pentru femei și bărbați

Aridon Group vine în această toamnă cu o veste superbă pentru doamnele și domnișoarele în căutare de noi tendințe și articole must-have la modă, precum și pentru bărbații în căutare de ținute cool, confortabile, stilate, firești, autentice și cu o vibrație bună pentru orice ocazie.

Din 13 Octombrie, FPC ”Aridon Group” S.R.L. a deschis pentru clienți ușile unui nou magazin în cadrul Shopping Mall, parter. În cadrul magazinului AG Concept, vizitatorii se vor putea bucura de cele mai noi colecții de la brandurile cu renume mondial: VERO MODA®și JACK&JONES.

VERO MODA® s-a născut într-o lume a modei, într-un orășel din mijlocul Danemarcei continentale și este marca preferată a femeilor independente, care doresc să se îmbrace cu stil și să iasă în evidență cu look-urile lor. Colecția de articolele relaxate cu o semnătură daneză cuprinde o gamă largă de topuri, jachete, pantaloni, rochii și accesorii.

JACK & JONES a fost fondat ca marcă de îmbrăcăminte din blugi în Danemarca în 1990. De la mici începuturi, a evoluat și și-a extins gama de articole, astfel a devenit unul dintre cei mai importanți producători de îmbrăcăminte pentru bărbați din Europa. Ținutele JACK & JONES sunt cool, confortabile, stilate, firești, autentice și cu o vibrație bună pentru orice ocazie.

Oricine caută un stil urban și în același timp haine confortabile, stilate și autentice, va găsi exact ceea de ce are nevoie la VERO MODA® și JACK & JONES – un duo armonios.

 

WELCOME DAYS, în perioada 13 Octombrie – 23 Octombrie, cumpărătorii se pot bucura de prețuri de până la 15% mai mici. În plus, la fiecare achiziție de minim 300 lei, toți cumpărătorii primesc cadouri garantate, în limita stocului disponibil.

”Suntem bucuroși că în anul nostru aniversar, an în care Aridon Group a împlinit 30 de ani, nu ne-am limitat la deschiderea unui magazin nou ”Lee Wrangler”, dar ne-am ambiționat să deschidem încă un Magazin în care potențialii cumpărători vor găsi două branduri celebre: VERO MODA® și JACK&JONES, branduri, care cu siguranță vor bucura atât domnii, cât și doamnele cu colecții impresionante de articole de calitate.”, a declarat Mircea Butnaru, directorul FPC Aridon Group S.R.L.

Istoricul Aridon Group începe în îndepărtatul 1992, an în care compania și-a început activitatea comercială în domeniul Fashion. Au urmat parteneriate cu Companii cu renume Mondial, astfel încât la moment punem la dispoziția clienților cele mai cunoscute branduri, precum: JDY, Lee Wrangler, Mavi, Levi’s, Celio, Colin’s, Oodji, OVS kids, Jack & Jones, Medicine etc.

Nu ezitați să vizitați noul magazin și să descoperiți brandurile Vero Moda și Jack&Jones în cadrul c.c. Shopping MallDova, parter.

 

Telegram