Sărbătorile vin cu vești bune de la Sebo
Telegram

Sărbătorile vin cu vești bune de la Sebo

Sărbătorile de iarnă ne aduc cele mai frumoase momente. Ne împodobim casa, facem cumpărături pentru cei dragi, pregătim pomul și masa de Crăciun.

Mulți însă, în această perioadă, simt o presiune financiară enormă, pentru că cheltuielile depășesc uneori bugetul planificat și ne dau bătăi de cap în plus. Dacă faci parte din această categorie, află că Sebo vine cu vești bune, de Sărbători.

Primul împrumut absolut gratuit

Dacă veniți pentru prima data la noi, Sebo vă împrumută bani ca unui prieten bun – adică absolut gratuit. Formula este simplă – cât iai atât întorci. Puteți primi până la 4500 lei la orice filială Sebo sau aplicând online ca să eliminați orice potențial “șoc în portofel” înainte de sărbători.

Împrumuturi mai mari pe o perioadă mai mare

Cea mai frumoasă perioadă a anului trebuie trăită din plin. De aceea, prietenii Sebo au posibilitatea să împrumute sume mai mari, pe o perioadă mai lungă. Acum, Sebo vă oferă până la 10 000 lei pe o durată de până la 3 ani, ca să vă puteți bucura de momentele frumoase fără să aveți povara întoarcerii banilor în viitorul apropiat. Astfel, vă puteți perminte vacanța la care visați, un cadou mai scump sau o petrecere de neuitat.

Împrumută online și primește bani direct pe card

O altă facilitate pentru prietenii Sebo este împrumutul online. Aflându-se în interacțiune permanentă cu clienții săi, Sebo a înțeles cât de important este să ofere împrumuturi rapid și comod. Imaginați-vă cât de ușor este acum să primiți bani, oriunde ați fi.  Doar aplicând online pe www.sebo.md, primiți banii direct pe card și vă puteți lăsa duși de febra cumpărăturilor fără grija banilor.

Cu Sebo, nimic nu poate strica bucuria și distracția de sărbători. Sebo știe că vă doriți să primiți cele mai bune oferte și servicii de aceea vom continua să ținem cont de așteptările clienților și să investim în dezvoltarea portofoliului cu produse avantajoase pentru fiecare.

Vă dorim un Crăciun magnific și un început de an cât mai frumos, alături de cei dragi. Un An Nou roditor, cu prieteni adevărați și fără griji și nevoi.

Pentru informații suplimentare despre serviciile și ofertele noastre puteți accesa site-ul www.sebo.md, vă așteptăm la filialele noastre din Chișinău, Bălți, Edineț, Ialoveni, Ceadîr Lunga sau la numărul de telefon 0 22 896 897.

Sebo – Amicul tău la împrumut!

Telegram