ARIDON la 25 de ani
Telegram

Compania ARIDON  a marcat ce-a dea 25-a aniversare printr-o petrecere corporativă grandioasă, sau, mai bine zis, o petrecere de familie. Acesta este unul dintre cele mai mari succese ale ARIDON obținut timp de un sfert de secol – cel de a constitui o echipă ce acționează ca un tot întreg deși este numeroasă – 395 de angajați muncesc în prezent în companie.  Cu reprezentanță în opt orașe din trei țări (Moldova, România din 2012 și Bulgaria din 2017), 32 de magazine active, având în componență opt branduri cu renume precum Aridon, Levi’s, Celio, LTB, Colin’s, Oodji, OVSKids, Motivi, indubitabil ARIDON este lider pe piață, un lider ce stă bine pe poziție.

Aniversarea ARIDON a însemnat multă distracție, emoție, dar și bună organizare. În deschiderea petrecerii fondatorul și directorul general al companiei, Mircea Butnaru și-a exprimat mulțumirea față de întregul parcurs al companiei, oferind diplome angajaților care sunt parte din ARIDON de 25 de ani. Emoționante au fost mesajele video transmise de foști angajați ai companiei care au păstrat în suflet dragostea față de ARIDON, de aici, nimeni nu pleacă fără a rămâne prieten.  Programul a continuat cu surprize dansante creative din partea angajaților, premii oferite de companie, dar și cu o prezentare de modă din partea colectivului Aridon România care și-a asumat misiunea de a personaliza ținutele ARIDON. De altfel întregul concept al serii a fost construit în stil Denim – decor, ținute, dar și torta aniversară.

Evenimentul a prins și mai multă culoare prin evoluția pe scenă a trupei SunStroke Project cu un set impunător de piese, culminând cu marea surpriză – prestația inedită a vedetei cu renume internațional – Dan Bălan.

Astfel au fost încununați cei 25 de ani ARIDON.

Întrebat ce factor a contribuit la dezvoltarea companiei sale, fondatorul și directorul general  Mircea Butnaru răspunde simplu – un vis și o credință: „Acum 25 de ani am început această afacere la piața de la Durlești și eram sigur că voi avea magazin și desigur visam la un milion… deși buzunarele erau goale și se părea imposibil. Tinerilor de astăzi mă adresez pentru a le spune că dacă-și doresc ceva cu adevărat, să-și facă planuri mărețe și vor avea mari realizări.”

ARIDON este un exemplu de corectitudine, dezvoltare și succes, un plan măreț ce crește de 25 de ani. La mulți ani, ARIDON!

 

 

Telegram