The Wax Road a lansat primul video despre Audio CD oferit în schimbul unei donații

Anterior am scris despre campania inițiată de trupa The Wax Road pentru a colecta donații care vor merge către lansarea albumului lor de debut. Iată că băieții au lansat primul promo video din cadrul campaniei din cele promise, despre unul dintre produsele pe care le oferă campania în schimbul donațiilor.

Campania lansată pe platforma internațională Indiegogo este una convenabilă atât pentru trupă, cât și pentru susținătorii ei. În dependență de suma donată, se oferă pachete speciale ce conțin seturi începând de la stickere, felicitări cu autografe, albumul digital până la tricouri, accesorii din piele, CD-uri și chiar șansa de a le fi alături în următorul videoclip.

Un detaliu important este că toți cumpărătorii pachetelor ce includ CD-ul fizic își vor găsi numele pe coperta acestuia. Pe parcursul campaniei, membrii trupei vor veni și cu alte videouri despre alte produse cu marca The Wax Road.

Campania a fost lansată pe data de 22 iulie și va dura până la sfârșitul lunii august. Obiectivul propus este de a colecta o sumă de 5000EUR, iar până la momentul actual au fost donați 1206 EUR.

Donează aici.

Telegram