Tendințe de modă și stil pentru oameni de succes la cea de-a doua ediție a evenimentului „Mall of Fame” la Shopping MallDova
Telegram

Centrul Comercial Shopping MallDova a fost gazda evenimentul fashion al sezonului – Mall of Fame. Cea de-a doua ediție s-a desfășurat sâmbătă, 12 martie, la parterul centrului comercial.

Fashion talk-ul cu tematica „Dress for Succes” a evidențiat cele mai proaspete tendințe ale primăverii în materii de vestimentație, încălțăminte și make-up. Toate produsele prezentate se regăsesc în magazinele Centrului Comercial Shopping MallDova și sunt semnate de renumite branduri internaționale.

Cel mai așteptat eveniment fashion al sezonului a avut și o invitată specială: jurnalista din România, Andreea Esca. Prezentatoare TV, care este și imaginea oficială a brandului de cosmetic Melkior a împărtășit cu publicul secretele frumuseții sale, a vorbit despre cum poți atinge succesul pe plan profesional și cum poți împăca familia și cariera.

Organizatorii evenimentului sunt Shopping MallDova – centrul modei din capitală, în parteneriat cu brandul de cosmetică Melkior.

mall of fame 2016 (14)

 

Prima ediție a proiectului s-a desfășurat în toamna anului 2015 și s-a bucurat de un succes fulminant. De această dată a venit un număr mult mai mare de invitați ca să descopere secretele și sfaturile specialiștilor și experților în modă, care au abordat într-un mod interactiv cele mai actuale subiecte în domeniul fashion: conceptul „Dress for succes”, ținutele perfecte pentru joburile moderne, poșetele cu personalitate, machiajul de succes, dresscode cu stil, accesorii anti-plictiseală și, bineînțeles, trucuri și sugestii pentru shopping-ul de toate zilele.

 

circle (1)„Ediția a doua pune accent pe femeile de succes și ținutele pe care trebuie să le poarte la locul lor de muncă, în funcție de domeniul de activitate. Sunt prezentate tendințele acestui sezon în materie de modă. Toate produsele sunt semnate de branduri internaționale, din noile colecții, pe care puteți să le găsiți doar la din Shopping MallDova. Mesajul pe care dorim să îl transmitem publicului este că la MallDova te poți îmbrăca stilat și la preț accesibil. Surpriza serii este invitata specială Andreea Esca, ce va vorbi atât despre sine, cât și despre un model de femeie de succes, ne va divulga câteva secrete din cariera sa și va răspunde la întrebările admiratoarelor sale din Chișinău. Abordăm un subiect foarte actual, pentru că fiecare dintre noi avem această problemă dimineața – nu știm ce să purtăm la serviciu. Noi vom ajuta femeile să rezolve această dilemă și vom sparge stereotipurile despre cămașa albă și fusta creion, vom da câteva exemple despre cum poți arăta oficial, dar, în același timp, stilat”, a afirmat Ina Mamaliga, specialist în departamentul marketing al Shopping MallDova.

Invitata specială a evenimentului, Andreea Esca, imaginea brandului „Melkior” și etalon de stil în România, a împărtășit publicului secretele succesului său. Jurnalista nu crede că există o cheie a succesului și nici că succesul este o întâmplare. Succesul în carieră presupune multă muncă, ambiție și tenacitate. „Dacă sunteți oameni fericiți – sunteți oameni de succes” – subliniază Andreea.

mall of fame 2016 (50)

 

Întrebată fiind cum stau moldovencele la capitolul vestimentație, Andreea Esca a glumit, spunând că femeile din țara noastră sunt atât de frumoase încât pot umbla și goale.

Andreea Esca a mărturisit că cel mai des optează pentru ținute create de designeri din România și Republica Moldova. Drept dovadă este și rochia neagră pe care a purtat-o la eveniment – o creație a unui brand românesc.

circle (4)„Mi-a plăcut foarte mult evenimentul organizat la Shopping MallDova. A fost interesant pentru toate doamnele, dar și pentru domni. Este important cum te îmbraci, dar cred că cel mai important e să te simți bine și să transmiți acest lucru, indiferent de ce haine porți, deoarece am văzut femei foarte bine îmbrăcate, dar care nu spuneau nimic și altele care aveau o vestimentație simplă, dar aveau o sclipire, încredere și frumusețe. Nu este vorba întotdeauna despre haine, dar dacă poți să combini aceste două lucruri – ajungi la ideal.

Cel mai mult prefer rochiile, pentru că se poartă foarte ușor și transmit o feminitate de care au nevoie femeile, în special acum, când vrem să fim “in power”, dar nu într-atât încât să speriem bărbații, scopul nostru fiind să îi atragem. De obicei îmbrac ceea ce mă face să mă simt bine, chiar dacă nu este întotdeauna comod. Probabil ar fi mult mai comod dacă aș purta adidași, dar sunt scundă și nu mă avantajează. Oricât de ar fi ei la modă, o femeie care poartă pantofi cu toc nu va arată la fel precum cea care poartă adidași”, afirmă Andreea Esca. „Succesul vine datorită unor calități și anume acele calități atrag bărbatul”, conchide jurnalista din România, imaginea oficială a brandului „Melkior”.

Invitații au avut parte de o lecție de stil din partea expertului în modă Eva Elena, care a prezentat câteva selecții de look-uri pentru femei și pentru bărbați, potrivite unor persoane de succes în domeniul lor de activitate.

mall of fame 2016 (15)

 

Primul set a fost destinat doamnelor și a conținut haine ce pot fi purtate ziua, la birou sau la diverse întâlniri. Pentru aceasta au fost alese ținute practice, precum este un sacou care nu se șifonează, dar și alte articole vestimentare mai puțin formale, adaptate femeilor care au o activitate creativă.

mall of fame 2016 (13)

 

Pentru bărbați au fost pregătite în mare parte mono look-uri, deoarece bărbaților nu le prea place să meargă la shopping, iar deseori aleg tot de ce au nevoie dintr-un singur magazin. Ținutele alese au fost costumul clasic cu două rânduri de nasturi la sacou, un city look confortabil și un look modern pentru bărbații care sunt mereu în mișcare.

mall of fame 2016 (23)

 

Un alt trio de ținute a prezentat trendul numit „under my skin”, care presupune purtarea unor haine asemănătoare cu lenjeria de corp în timpul ieșirilor de seară, șorturi scurți și imprimeuri florale, dar și o ținută romantică cu fustă midi.

mall of fame 2016 (18)

 

Printre tendințele de care trebuie să ținem cont primăvara aceasta sunt nuanțele pastelate, atât în vestimentație, cât și în încălțăminte, iar din garderobă nu trebuie să ne lipsească rochiile cu umerii goi și cămăși cu dantelă. Toate acestea s-au regăsit și în ținutele vestimentare alese de Eva Elena.

mall of fame 2016 (34)


mall of fame 2016 (35)

 

Experții de modă au ținut cont și de faptul că oamenii de succes încheie deseori contracte și parteneriate la întâlniri de seară. În acest context, pentru bărbați s-a optat pentru un costum negru cu papion, pentru doamne au fost alese două ținute cu rochii. Experta Eva Elena a menționat că actualmente este foarte trendy să alegem drept accesoriu o tiară și să uităm de tocuri în favoarea unei perechi de ghete, combinate cu o rochie argintie, foarte elegantă și sclipitoare.

mall of fame 2016 (33)

 

mall of fame 2016 (32)

 

circle (2)„Îmi pare bine că acest eveniment este unul relaxat, e un dialog cu publicul și nu doar un monolog de pe scenă. Mă bucur că ținutele prezentate au fost pe placul invitaților, acesta fiind un lucru important pentru mine, deoarece am lucrat mult pentru pregătirea lor. Sper să le văd purtate în oraș. Ținutele au fost diverse și am abordat câteva look-uri absolut diferite, astfel încât fiecare poate alege ceea ce e mai potrivit pentru activitatea sa de zi cu zi”, a relatat Eva Elena, expert fashion, prezentatoarea evenimentului.

Orice ținută trebuie acompaniată și de un machiaj pe măsură. Eva Elena a demonstrat un master class despre cum să reușești să te machiezi pentru serviciu în doar 5 minute. Modelul care a ajutat-o a fost tânăra Anastasia Fotachi.

mall of fame 2016 (29)

 

circle (5)

„Sunt pentru prima dată la acest eveniment și mi s-a părut foarte interesant și nou pentru mine. Eu, fiind model, am nevoie de toate sfaturile pe care le-am învățat azi. Chiar mi-aș dori să îmbrac câteva ținute din cele prezentate. Am avut parte și de o sesiune de make-up rapid, de la Eva Elena, ceea ce este wow, întrucât a reușit în doar cinci minute”, a spus modelul Anastasia Fotachi.

Prin invitații serii au fost personalități recunoscute ca jurnaliști, bloggeri, fashioniste, modele și alte persoane de succes interesate de lumea modei, ce s-au bucurat și de un cadou din partea companiei „Melkior”, a cărui magazin este prezent la Shopping MallDova.

mall of fame 2016 (17)

 

circle (3)„Sunt de fiecare dată prezentă la asemenea evenimente. Am fost și la prima ediție. Cred că ele sunt binevenite pentru femeile din Chișinău, deoarece ne oferă reguli de stil și tendințele noului sezon. Andreea Esca m-a impresionat foarte mult. Am învățat de la ea că trebuie să facem lucrurile la cel mai înalt nivel. Este o femeie de succes, pe care o admir mult. Obișnuiesc să vizitez asemenea evenimente peste hotare și pot spune că Mall of Fame s-a desfășurat la cel mai înalt nivel. Recent am revenit de la săptămâna modei de la Paris și ținutele prezentate la evenimentul de astăzi s-au încadrat foarte bine printre cele pe care le-am văzut la prezentările de acolo”, a menționat Sofia Palade, fashion blogger.

Articole vestimentare și accesoriile prezentate la eveniment fac parte din noile colecții ale brandurilor internaționale ce pot fi găsite în Shopping MallDova: Aridon, Bata, Ecco, Colin’s, Benetton, Sisley, Broadway, Carlo Pazolini, Salamander, Clarks, Geox, Exquise, Levi’s, Oodji, Motivi, LTB, Gelo, Gloss Beauty Studio, Guess, Incity, LC Waikiki, Mango, Melis, Meli Melo, Mango, Melkior, Celio, Mitavi, NL Collection, Orsay, Puma, Ponti, Pierre Cardin, Vizita, Samsonite, Sandalini, Swarovski, Sassofono, Blanco, Ted Lapidus. La Shopping MallDova veți găsi întotdeauna haine de calitate înaltă, la prețuri accesibile, care sunt semnate de producători internaționali cu renume.

În fotografiile de mai jos puteți descoperi câteva momente surprinse la evenimentul Mall of Fame, organizat de Shopping MallDova și compania Melkior.

Telegram