MiHU – Expoziție de pictură ”Mândră, maci și spicu’ de grâu”
Начало: 15/04/2015 - 09:00
Конец: 25/04/2015 - 16:00
Место: Salonul molDeco, bd. Moscova 14/1
Цена: free
FACEBOOK

Art-salonul molDeco a vernisat o nouă expoziție de pictură. De această dată e vorba de un tânăr student la Academia de arte din Veneția, Mihai Ungureanu, care semnează MiHU, cu o colecție de picturi numită ”Mîndră, maci și spicu de grâu”.

Ce sunt de fapt Mândrele?

Ele sunt valorile frumoase şi de bine care au existat şi mai vor să existe şi care se atribuie femeilor din şi nu doar din România şi Basarabia. Menirea Mândrelor este să amintească tuturor despre smerenie, bunătate, înţelepciune, tăcere, suflet, gând, vremi, surori, nor, albastru, umăr, creaţie, inocenţă, curăţenie, inimă, dor, deal, spic, … şi IE.

Să le vorbească tuturor: femeilor despre cât de frumoase pot fi; şi bărbaţilor despre ce fel de frumuseţe ar trebui să vadă la o femeie. Multă le-a fost viaţa Mândrelor până acuma şi încă au mult drum înainte.

01-MiHU

02-MiHU

03-MiHU

Expoziția cuprinde 26 de picturi în ulei, de o finețe deosebită, cu Mândre în ii, mult soare și viață, povestită în culori. Lucrările vor fi expuse până pe data de 25 aprilie, 2015 la salonul molDeco pe bd. Moscova 14/1.

Mai multe detalii pe moldeco.md

Telegram