16 ноября 2015

Expoziția Brazilor de Crăciun

Cei mai frumoși brazi din țară își dau întâlnire în acest an la „Expoziția Brazilor de Crăciun”. Evenimentul, organizat de echipa Klumea, revine în acestă iarnă cu cea de-a cincea ediție și se va desfășura într-o locație nouă – Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

De data aceasta evenimentul va avea loc mai devreme și va dura mai mult, astfel încât expoziția s poată avea cât mai mulți vizitaori, iar posesorii brazilor licitați să se poată bucura de ei cât mai mult timp cu putință.

Proiectul este format din 2 etape: Expoziție și Licitație.

Expoziția va începe în 20 noiembrie, la ora 11.00, iar licitația propriu zisă va avea loc pe 11 decembrie la Balul Brazilor de Crăciun.

Dacă până acum în concurs puteau participa doar studenții Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice şi cei de la Universitatea Tehnică din Moldova, anul acesta organizatorii au decis că în cadrul competiției pot participa atât studenții instituțiilor de învățământ cu profil artistic, cât și artiștii profesioniști, fără limită de vârstă.

Ca și în anii precedenți, vizitatorii Expoziției Brazilor de Crăciun vor avea posibilitatea să liciteze și să voteze, în baza biletului de intrare, pentru bradul preferat din expoziție. Bradul care va acumula cele mai multe voturi de la vizitatori va fi desemnat câștigător în categoria „Ales de Public”. De asemenea, vizitatorii Expoziției Brazilor de Crăciun vor putea participa la o licitație silențioasă a lucrărilor expuse. Aceasta constă în scrierea, în lista de licitație atașată la brazii expuși, a sumei pe care vizitatorul este gata să o doneze.

În cadrul Balului Brazilor de Crăciun, care va avea loc pe 11 decembrie, cele mai frumoase lucrări vor fi licitate și va fi desemnat câștigătorul premiului „Cel mai frumos Brad de Crăciun”. Din sursele financiare adunate în urma licitației, jumătate vor fi returnate creatorilor de brazi, iar altă jumătate va merge pentru proiectul Arterapia, inițiat de K Lumea pentru a decora spațiile spitalelor pentru copii din Chișinău.

Căștigătorii concursului de brazi vor primi următoarele:

Premiul I – 7.000 de lei + cadouri,
Premiul II – 5.000 de lei + cadouri,
Premiul III – 2.000 de lei + cadouri,
Premiul „Ales de Public” – 3.000 de lei + cadouri.

Pentru cei care vor dori să fie prezenți la seara de licitație, vor fi puse în vânzare un număr limitat de bilete, de doar 100 bucăți pentru Balul Brazilor de Crăciun, care vor putea fi cumpărate în magazinul Upgrade de pe Str. Ismail 9.

Totodată, în expoziție vor fi expuși 5 brazi creați de Hospice Angelus, Internatul pentru fete din Hâncești,
Centrul pentru copii cu autism „Puzlle Kids”, Organizația „Învingem mucoviscidoza” și ”Dobroe Serdzte”. Aceștia vor putea fi cumpărați în licitație, iar banii adunați vor merge spre organizațiile respective.

Evenimentul este organizat de Asociația „K Lumea” pentru al V-lea an. Ediția din acest an se întâmplă cu sprijinul sponsorilor: Student Travel, Spumantul Apriori, Ex Factor Grup, OLDCOM și a partenerilor Moldeco, Equilibra, Madein.Md, Upgrade, Creme de la Creme, BERD’S Design Hotel, Invest Leasing, Lukoil, YouBesc, Casa Imago, Vinăria Poiana, Restaurantul Versailles.

Подписывайся