Mame de Îngeri
Начало: 27/12/2014 - 12:00
Место: Biblioteca Municipală "B.P.Haşdeu", Bd. Stefan cel Mare 148
Цена: free
FACEBOOK

În preajma sărbătorilor, rana lăsată în inimă de ființele noastre dragi, plecate în ceruri, doare și mai tare.

Din iulie, după postarea mea de pe blog, dedicată Mamelor de Îngeri, nu am mai avut liniște nici eu. Mai ales că zecile de scrisori pe care le-am primit de la Mame de Îngeri m-au făcut să înțeleg că am putea încerca, cel puțin, să oferim altor ființe dragostea noastră, ne dată până la capăt, îngerilor noștri. Așa că sâmbătă viitoare, pe 27 decembrie, la Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu, grație unui Director cu inima deschisă, pe nume Mariana Harjevschi, organizăm un eveniment al tuturor: al mamelor, al taților, al celor de îngeri, dar și al celor care au norocul să-și îmbrățișeze în fiecare zi copiii. Începând cu ora 12.00 ne vedem acolo. Vrem să punem bazele unui proiect social. Dar deocamdată vrem să ne cunoaștem. De aceea vă rog să dați sfoară în țară celor care știți că au nevoie de noi.

mame+de+ingeri

Veniți la Mame de Îngeri, pentru gastronomie delicioasă, tradițională, de iarnă. Vă așteptăm să veniți după cadouri – artizanat local și o atmofera lejeră în care să comunicăm despre copiii noștri și să ne vedem la față.

Fie ca Mamele de Îngeri să primească o rază de speranță și curaj, ca să putem face și alte lucruri, mai mărețe. Dacă doriți să participați cu bucatele voastre delicioase, completați formularul de mai jos sau contactați-o pe Irina Galbura , dacă vreți să veniți cu artizanat de vânzare, o contactați pe Irina Cerga. дашка чип va avea grijă să vă ocupe copii cu activități. Avem o tombolă cu daruri frumoase oferite de generoșii noștri prieteni. Este posibilă rezervarea aripilor de îngeri. În curând va fi disponibil formularul de rezervări.
Un eveniment Klumea, fără pretenții, dar cu mult suflet.

Înregistrarea pentru participare.

Telegram