BALUL BRAZILOR DE CRĂCIUN
Начало: 11/12/2015 - 18:00
Место: privesc.eu
Цена: free
FACEBOOK

Cu pași mari și rapizi ne apropiem de marea finală, când cei mai frumoși brazi ai țări își vor găsi stăpânii. Pomii de Crăciun așteaptă să fie licitați cât mai scump în seara de 11 decembrie.

Timp de trei săptămâni, circa 5000 de vizitatori au pășit pragul Muzeului Național de Istorie și au votat pentru cel mai frumos brad, în viziunea lor. Următoarea etapă a fost una severă, brazii fiind apreciați de un juriu profesionist, în componența căruia au intrat Nata Albot (K Lumea), Vasile Botnaru, jurnalist (Europa Liberă), Aurelia Cornețchi (Muzeul Național de Etnografie), Lucia Berdos (BERD’s Design Hotel) și Agatha și Pavel, reprezentanți ai studioului de design Malafor, din Polonia.

Zece, cele mai bune creații, au obținut dreptul să fie vândute la licitația cu strigare de la Bal. Alți cinci pomi care vor participa la licitație sunt ”brazii cu poveste”, aduși de Hospice Angelus, Internatul pentru fete din Hâncești, Centrul pentru copii cu autism „Puzzle Kids”, Organizația „Învingem mucoviscidoza” și „Доброе сердце”.

01-BALUL-BRAZILOR-DE-CRACIUN

Așa cum sărbătorile de iarnă sunt înconjurate de magie, credem că fiecare brad v-a ajunge pe mîini bune. În timpul expoziției, când publicul a votat pentru cea mai frumoasă lucrare, a avut și posibilitatea să liciteze, în mod silențios, bradul preferat. Oamenii au lăsat câte un mesaj cu suma de bani de care sunt dispuși să se despartă de dragul operei pe care au ales-o. Chiar dacă preferații lor n-au intrat în topul celor mai bune lucrări, licitanții pot veni să-și ia pomul de Crăciun, vineri seara.

Vizitatorii Muzeului Național de Istorie au fost generoși în acest an și au scris chiar și sume cu trei zerouri. În centrul atenției a fost însă un brad, care se va învrednici de premiul ”Ales de Public”.

Premiile oferite în acest an de către organizatori sunt mai mult decât generoase.
Premiul I – 7000 lei + cadouri + o călătorie de culturalizare în Polonia
Premiul II – 5000 lei + cadouri,
Premiul III – 2000 lei + cadouri,
Premiul “Ales de Public” – 3000 lei + cadouri

02-BALUL-BRAZILOR-DE-CRACIUN

Premiile și cadourile vor veni de la sponsorii și partenerii noștri: spumantul Apriori, Compania de Construcții ExFactor Grup, Compania de Work & Travel ”Student Travel”, OldCom, precum și de la Cosmeticile Equilibra, Moldeco, Magazinul de Electronice Upgrade (www.upgrade.md), Vinurile Poiana, Total Leasing, Imago, Restaurantul Versailles, Patiseria Creme de la Creme, Hotelul Berds, Youbesc, Made IN.

Jumătate din banii care se vor încasa în urma licitației, vor reveni autorilor lucrărilor și altă jumătate pentru proiectul Arterapia, inițiat de K Lumea cu scopul de a decora spațiile spitalelor pentru copii, din Chișinău.

Gazdele evenimentului, în acest an vor fi Nata Albot și actorul Emilian Crețu. Acesta ne-a promis că ne va oferi un spectacol pe măsură. Întrebat în ce rol va apărea în scenă – de el sau de ea, Emilian ne-a răspuns că asta va fi surpriza serii.

Noi știm însă că surprize vor fi destule, pentru că la Balul Brazilor de Crăciun va fi ciocolată, șampanie, cărți, lume bună, o super tombolă cu premii scumpe, iar restul – vă lăsăm să descoperiți singuri.

03-BALUL-BRAZILOR-DE-CRACIUN

Dacă doriți să urmăriți Balul Brazilor de Crăciun în direct, datorită celor de la privesc.eu, acest lucru va fi posibil. Accesați direct linkul și doriți-le baftă concurenților noștri.

https://www.privesc.eu/Arhiva/64782/Balul-Brazilor-de-Craciun–editia-a-V-a

Telegram