Arcuș te-nDULCEȘte de Sărbători
Начало: 19/12/2014 - 19:00
Место: Salonul molDeco, bd. Moscova 14/1
Цена: 30 lei
FACEBOOK

Ce au în comun muzica, zahărul, călătoriile, un saxofonist talentat și un salon de artă? O NEBUNIE de eveniment ”cu un conținut sporit de zahăr”!

Este un vis al lui Alexandru Arcuș, cunoscutul saxofonist cu cosiță rebelă, pe care cu siguranță l-ați văzut alături de Alex Calancea sau Trigon Jazz. Sandu are o colecție de peste 1000 de pliculețe de zahăr adunate de prin turnee, pe care vrea să le împartă cu toată lumea, pentru ca din vânzarea lor să-și procure un instrument nou.

afis

Art-salon molDeco a avut grijă să aranjeze pliculețele de zahăr în rame sub formă de suvenire, ca fiecare din voi, cumpărând unul, să fie parte din visul lui Arcuș. Mai mult decât atât, prietenii săi, Alex Calancea, Tania Cerga, Catalin Josan, Ivan Guzu, au asamblat fiecare câte o ramă personalizată, pentru licitația de la eveniment, moderată cu mult drag de Vasile Botnaru.

Această seară cu multă muzică neobișnuită și artiști de valoare, este posibilă datorită entuziasmului cu care au lucrat prietenii lui Arcuș și echipa 100 Risings / 100 de Movile în ultima perioadă, precum și partenerului general Zahăr Cinci Inimioare. Ca toată lumea să se simtă relaxat, vom bea un vin bun de la Vinaria din Vale și o cafea bună de la Julius Meinl Moldova. Iar promovarea ca lumea va fi asigurată de comunitatea Klumea.

Vă așteptăm să realizăm împreună visul lui Arcuș!

Intrare: preț simbolic 30 lei

Telegram