Echipa Space a obținut locul 1 la Campionatul European de Dans
Telegram

Echipa Space Dance Company a participat la Campionatul European de Dans – IDO European HipHop Championship 2016, desfășurat în Ostrava, Cehia, în perioada 8-11 iulie 2016.

Tinerii dansatori au avut o performanță la nivel, întrucât au obținut locul întâi la categoria Small Group (7 persoane).

space1

 

„Am mers foarte mult spre acest câștig și iată că în 2016 suntem primii. Fiecare membru a contat și fiecare a investit o parte a sufletului său în munca pe care o depunem. În 2015 am câștigat locul 6 la Campionatul din Rimini și suntem mândri că în acest an am obținut locul întâi”, afirmă Olesea Nespeac, membră a echipei Space.

O performanță de succes a avut și tânăra dansatoare Vita Mîrzac, care a participat la categoria solo. Vita a câștigat locul întâi printre ceilalți hip-hoperi.

space3

 

„Campionat înseamnă mereu griji și pregătiri intensive, desigur și emoții copleșitoare. A fost o experiență deosebită pentru mine, noi impresii, noi cunoștințe și noi oameni. Încerc să mă relaxez și să simt plăcere de la dansul meu, atunci și spectatorii vor simți la fel. Cred că fiecare a evidențiat pentru sine anumite momente în prestația mea. Emoții au fost multe și diverse. Cel mai deosebit moment este în așteptarea rezultatului. Atunci când anunță câștigătorii de la coadă și de fiecare dată nu îți auzi numele, e o senzație de nedescris. Locul
întâi a fost pentru mine un nou salt în viață, a fost ceva important. Am obținut ceea spre care tindeam, dar totuși încă nu este limita. Sper că în viața mea vor mai fi multe victorii și voi depune maxim efort pentru aceasta”, ne-a povestit Vita Mîrzac.

La categoria duete adulți pe locul întâi s-a clasat Iurii Rîbac și Colea Curnir, iar pe locul 7 – Olesea Nespeac și Vita Mîrzac.

space4
 

space2

 

La categoria duet junior pe locul trei s-au poziționat Lana Carauș și Sașa Mudregheli.

 

space5

 

Telegram