Flashmob internaţional Eurovision – “O mie de lumini spre Lună”
Начало: 28/04/2013 - -
Место: -
Цена: Participarea este gratuită

La 28 aprilie 2013, în premieră pentru Republica Moldova, peste 1000 de moldoveni din 13 oraşe europene vor participa la flashmob-ul de susţinere a reprezentantei Republicii Moldova la Eurovision din acest an, Aliona Moon. Campania “O mie de lumini către Lună” are un element inovativ: promovarea interpretei noastre la Eurovision prin promovarea drapelului naţional, care este sărbătorit la 27 aprilie.

 

Reprezentanţii diasporei din Bulgaria, Franţa, Grecia, Italia, Norvegia, Portugalia, România vor participa la flashmob şi vor proiecta tricolorul pe cer, lansînd lampioane şi baloane cu heliu de culoarea roşie, galbenă şi albastră.  Participanţii la flashmob-ul internaţional vor avea cît mai multe elemente distinctive ale simbolicii şi coloritului naţional. Acţiunile flashmob-ului sunt în vizorul mass-mediei internaţionale şi organizatorii vor avea grijă să capteze acţiunile prin materiale foto şi video pe care le vor distribui după fiecare eveniment.

 

Aceste acţiuni vor avea loc exact după o lună de la primul episod organizat la Chişinău, în care circa 500 de persoane au lansat lampioane spre lună.

 

Biroul pentru Relaţii cu Diaspora a venit cu iniţiativa Campaniei internaţionale “A thousand lights to the Moon” – “O mie de lumini spre Lună” pornind de la premisa că Eurovision este un eveniment cultural de amploare care oferă un potenţial enorm de promovare pentru Republica Moldova. De asemenea, campania internaţională oferă oportunitatea diasporei de a contribui direct la creşterea poziţiei reprezentantei RM în concurs.

 

Programul Flashmob-ului

Telegram