Tinerii de 14-19 ani învață gândire antreprenorială și independență financiară la Startup101
Telegram

În perioada 13-17 noiembrie, 2023, tinerii din Republica Moldova cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani au oportunitatea de a-și dezvolta gândirea antreprenorială și de a învăța cum să transforme ideile în afaceri durabile, în cadrul celei de-a treia ediții a Școlii de Antreprenoriat Startup101. Tabăra se desfășoară online, iar înregistrările sunt deschise până pe 5 noiembrie 2023.

Startup101 este o inițiativă educațională dezvoltată de AO Generația Nika și implementată de Yep!Moldova, în parteneriat cu UN Women Moldova cu susținerea financiară a Fondului Femeilor Pentru Pace și Asistența Umanitară. Programul pune la dispoziția tinerilor din Republica Moldova posibilitatea de a dobândi cunoștințe antreprenoriale esențiale, astfel încât aceștia să poată transforma ideile în realitate și să își dezvolte abilitățile de gestionare a afacerilor.

Cu un curriculum bine structurat și instruire de calitate, Startup101 oferă participanților ocazia de a explora o varietate de subiecte, inclusiv abilitățile și profesiile viitorului, conceptul de startup și dezvoltarea de idei profitabile, design thinking, precum și domenii mai largi precum marketing, management și oratorie. Programul se desfășoară timp de 5 zile, iar fiecare zi include sesiuni de instruire interactivă și ateliere practice.

Pentru a încuraja participanții să-și aplice cunoștințele în practică, programul culminează cu Yep!Idea Challenge, un concurs de prezentare a ideilor de startup. Cele mai bune prezentări vor fi premiate.

Înregistrările pentru Startup 101 sunt deschise până pe 5 noiembrie 2023. Tinerii interesați pot completa formularul de înscriere accesând linkul: https://forms.gle/x4LoRd7Kcr8sLgrr5 

Pentru mai multe informații și detalii despre program, vă rugăm să vizitați pagina de Facebook Yep!Moldova

Acest proiect este implementat de A.O ‘’NIKA-Generation’’ și Yep!Moldova în parteneriat cu UN Women Moldova, și finanțat de Fondul Femeilor pentru pace și asistență umanitară ,,Women’s Peace & Humanitarian Fund”.Despre Yep!Moldova: Yep!Moldova este o organizație neguvernamentală din Republica Moldova care dezvoltă programe pentru promovarea antreprenoriatului și a inițiativelor inovatoare în rândul adolescenților și tinerilor.

Despre UN Women Moldova: UN Women este agenția Națiunilor Unite pentru egalitatea de gen și emanciparea femeilor. În Republica Moldova, UN Women sprijină activitățile pentru promovarea drepturilor femeilor și a egalității de gen.

Despre Fondul Femeilor Pentru Pace și Asistența Umanitară: Fondul Femeilor Pentru Pace și Asistența Umanitară (WPHF) este un mecanism global care susține organizațiile conduse de femei si pentru femei promovând rolul lor crucial în gestionarea răspunsului la criza umanitară.

Telegram