CCF Moldova a lansat campania caritabilă Povești de-acasă
Telegram

CCF Moldova a lansat campania caritabilă Povești de-acasă

Pe data de 4 decembrie a fost lansată cea de a VI-a ediție a campaniei Povești de-acasă, care se desfășoară tradițional alături de Ilinca Avram, inițiatoarea conceptului de campanie.

Pentru al patrulea an consecutiv, CCF Moldova alături de Ilinca Avram desfășoară campania socială „Povești de-acasă”, menită să colecteze resurse financiare pentru a sprijini copii din orfelinate să revină în familii, dar și să prevină separarea celor aflați în acest risc.

Noutatea ediției din acest an este colaborarea cu actorii Teatrului Național ”Mihai Eminescu” care timp de două săptămâni, seară de seară, vor citi povești cu tâlc pentru copii, iar noi vom îndemna părinții și ascultătorii să doneze ușor și comod pe prin intermediul paginii web a organizației https://www.ccfmoldova.org/donatie .

Tradițional, încă de la prima ediție a campaniei, Victoriabank dublează fiecare donație, încurajând astfel oamenii la fapte bune.

Deschideți-vă sufletele pentru povești, le aducem aproape, fiind accesibile pe toate platformele de socializare ale CCF Moldova: Facebook, Instagram, YouTube.

Vă invităm să vă alăturați acestei acțiuni de bunătate, să savurați poveștile prezentate și să contribuiți prin donații. Împreună vom scrie capitole noi în viața copiilor și părinților care au nevoie de noi.

Reamintim că anul trecut, în cadrul celei de a treia ediții,  am reușit să colectăm suma 73 249 lei, bani care au contribuit la munca echipei de a susține 19 copii și familiile lor. Sprijinul acordat copiilor și familiilor este oferit prin abordarea individualizată, pentru a contribui la o schimbare,

Pentru detalii și contact:
Ludmila Slobodcicov
079532029

Telegram