Întâmpină noul an cu o masă bogată. La METRO poți procura o varietate de produse pentru un meniu delicios
Telegram

Te-au prins sărbătorile în pană de idei și îți dorești să creezi un meniu simplu și gustos pentru masa de sărbători? Citește acest articol și vei afla ce poți cumpăra de la METRO pentru a întâmpina noul an cu masa bogată în bucate.

Începem cu salamul și cu produsele conexe ale acestuia. Înainte ca să așezi la masă oaspeții, încălzește-i cu niște aperitive sau sandvișuri cu cașcaval ori salam (feliat), apoi să culminezi masa de sărbătoare cu felii de prosciuto de la METRO Chef și cu un salam (servelat) cu coniac.

Produsele METRO sunt create pentru confortul tău ca să nu pierzi timpul pentru a tăia felie cu felie salamul sau cașcavalul. De aceea, timpul economisit îl poți folosi pentru alte treburi mult mai importante. Încearcă variatele tipuri de cașcaval feliat de la METRO, care sunt numai bune să fie așternute în farfurie sau pe un sandviș.

Tot aici îți recomandăm încă un tip de cașcaval care va oferi alte nuanțe de miros și gust pe masa ta. Cu 16 luni de măturare, cașcavalul Grana Padano va genera forfotă printre oaspeți atunci când le vei propune să combine vinul cu acest brânzet italian.

Peștele, la fel, este un produs binevenit pe masa de revelion. La METRO găsești o varietate de poziții de la file de somon și păstrăv și până la file de hering sau icre roșii ori negre.

Legumele nu ar trebui să lipsească din meniul serii. Creează salate din legume autohtone adăugând și niște boboase pentru a le oferi oaspeților noi experiențe de mâncare „ușoară”.

Chiar dacă e iarnă, asta nu înseamnă că verdețurile trebuie să lipsească din vreo farfurie de pe masa de revelion. Creează o salată bogată în fibre, astfel ca masa ta să fie una echilibrată.

Sigur, nu uităm de măsline în noaptea dintre ani. Pe lângă felurile de cocktailuri alcoolice cu care se combină acest produs, măslinele negre și verzi pot fi asociate și cu diverse bucate. De exemplu, măsline umplute sau paste cu roșii și măsline. Te atenționăm că măslinele verzi și cele negre au proprietăți diferite și se servesc diferit.

Când acele ceasornicului vor bate 12, aproape în fiecare apartament din țară se va auzi ciocnirea paharelor de vin spumant. La METRO găsești o varietate de vinuri spumante de la producători autohtoni, cu care poți să deschizi o nouă filă în anul 2024.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse le găsești în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

праздновать

Telegram