11 февраля 2022

Surprinde-ți persoana iubită cu ceva util și plăcut. Lista cadourilor pe care le găsești la METRO

Iată că se apropie una dintre cele mai așteptate și celebrate sărbători în an – Ziua Îndrăgostiților. Avându-și începuturile încă din Franța și Anglia anilor 1 300, data de 14 februarie a devenit oficial ziua care oferă un prilej bun de a serba dragostea trăită zi de zi. Astăzi, orașele, restaurantele și magazinele emană iubire cu ajutorul decorațiilor și a promoțiilor tematice, care vin să ne amintească despre importanța exprimării sentimentelor tandre față de persoanele iubite.

În acest sens, METRO nu a putut să își lase cumpărătorii fără opțiuni utile și plăcute de articole care pot aduce zâmbetul pe fața persoanelor iubite. Așadar, iată o listă de potențiale cadouri pe care le puteți găsi în magazinele METRO.

Cu toții știm că un tip de cadou, devenit în timp practic tradițional pentru Ziua Îndrăgostiților este ciocolata. Dar pe lângă faptul că este un gest drăguț și delicios, conform istoricilor, această tradiție își are originile încă din timpurile tribului Maya, adică din anul 500 î.Hr. Pe atunci, ciocolata (consumată sub formă de ciocolată fierbinte) era un detaliu important în timpul ritualurilor nunților, când viitorii soți sorbeau din aceasta în semn de uniune, lucru care, mai târziu a început să fie perceput drept o declarație universală de dragoste și „o promisiune” a partenerilor de a fi împreună. Astăzi, tehnologiile de preparare a ciocolatei au avansat și ne putem bucura de o gamă largă de ciocolate, atât fierbinți, cât și în formă solidă. Așadar, indiferent de forma ciocolatei pe care o preferați, la METRO puteți să găsiți toate cele necesare pentru a vă bucura persoana iubită, începând de la ciocolata propriu-zisă și finalizând cu cești tematice din care o veți putea savura împreună.

De asemenea, pentru a oferi un cadou mai complet și bine gândit, acestea pot fi combinate cu diverse tipuri de băuturi. Fie că preferați vinurile, spumantele sau optați pentru ceaiuri aromate, la METRO veți găsi opțiuni ambalate tematic, care se vor potrivi perfect în calitate de cadou. Iată câteva dintre acestea.

Pentru cei ce apreciază atmosfera romantică și aromele plăcute, METRO a pregătit o varietate de lumânări și aromatizatoare care vor oferi căldură și confort casei, dar și o notă festivă, potrivită atât pentru timpul petrecut în doi, cât și pentru momentele de răsfăț cu ei înșiși. De la arome dulci și îmbătătoare, până la cele proaspete sau fructate, în gama largă propusă de magazinele METRO puteți găsi opțiunea potrivită pentru dvs. Iată câteva dintre acestea.

Cu toții cunoaștem persoane care preferă cadourile practice, din seria celor mai degrabă utile decât pline de mister și context. Dacă persoana pe care intenționați să o surprindeți de Ziua Îndrăgostiților face parte din această categorie de oameni și vă întrebați de ce ar avea nevoie și ce i-ar putea fi util, vă îndemnăm să vedeți varietatea de truse de îngrijire pentru femei și bărbați din METRO, de unde cu siguranță veți reuși să alegeți ceva ce vă va satisface dorințele și necesitățile.

De asemenea, o bună completare pentru acestea ar fi aparatele de aranjare și îngrijire personală disponibile la METRO. La fel de utile și indispensabile atât pentru femei, cât și pentru bărbați, un uscător de păr sau o mașină de tuns nu vor fi niciodată de prisos în casa partenerei sau partenerului dvs.

Totodată, pentru cei mai romantici, care doresc să simtă mereu prezența persoanei iubite alături cu ajutorul unui cadou care își va îndeplini rolul mult timp după ce a fost oferit, METRO propune o multitudine de jucării de pluș, începând de la clasicii urși de pluș, suficient de mari pentru a te scufunda în blana lor pufoasă, și până la jucăriile de pluș în vogă, de diverse forme și mărimi, pentru orice plac.

Toate aceste articole, da și multe altele, puteți să le găsiți în magazinele METRO, iar pentru a vedea promoțiile tematice cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, puteți accesa catalogul online anexat aici.

Подписывайся