28 октября 2022

Toro Center – viitorul nucleu urban al Chișinăului, își deschide larg porțile pentru a redefini conceptul de lifestyle modern

În ultima duminică din Octombrie are loc evenimentul de deschidere a primului complex multifuncțional din Moldova, Toro Center, care propune o experiență inedită de trai, shopping, distracție și business. Toți cei care vor să ia parte la inaugurarea celui mai modern centru comercial din Republica Moldova sunt invitați pe 30 octombrie, de la ora 10:00, pe str. Pantelimon Halippa nr. 6 din Chișinău, în apropiere de parcul și Complexul Memorial “Eternitate”.

Centrul Toro are o zonă comercială pentru shopping și divertisment de calitate, ideală pentru copii, tineri de toate vârstele și adulți. Fondatorul centrului, dezvoltatorul imobiliar Lagmar, împreună cu biroul de arhitectură AB+Partners, au adus într-un singur loc toate funcționalitățile unei vieți moderne, confortabile, și au creat multiple oportunitățile pentru petrecerea timpului liber.

Din punct de vedere arhitectural, Toro Center se armonizează perfect cu împrejurimile. Scopul echipei de arhitecți fost să reabiliteze zona printr-un proiect care, în timp, să se transforme într-un nucleu urban, cu un design intuitiv și o compartimentare ingenioasă. Înainte de construcția complexului, în această zonă exista o infrastructură comercială limitată. Misiunea proiectanților a fost să dezvolte un întreg ecosistem multifuncțional atât pentru rezidenți, cât și pentru vizitatorii zonei.

Ansamblul arhitectural a îmbrățișat forma neregulată a terenului și a creat două curți interioare care conectează circulația pe mai multe planuri: atât între public și privat, cât și între rezidențial și comercial, pe un ax central. Astfel, este asigurată lumina naturală în toate spațiile, dar și acces facil pentru pietoni. În același timp, zona rezidențială se contopește cu cea comercială și formează spații comune și de agrement. Fondatorul proiectului, compania Lagmar, și-a dorit ca locuitorii complexului să aibă toate facilitățile în imediata vecinătate – gastromarket, farmacie, bancă, librărie, spa, sală de fitness, restaurant și cafenea și multe alte facilități care vor sta atât la dispoziția locatarilor, dar și a tuturor vizitatorilor centrului.

Vedeta complexului este terasa-parc, cu rol recreativ și de socializare, amplasată la etajul trei al centrului comercial, care reprezintă o oază de relaxare pentru toți vizitatorii care vor să ia o pauză de la viața alertă de capitală. Zona de shopping abundă în branduri naționale, cât și în internaționale, care sunt dispuse strategic în interiorul complexului: un etaj întreg este destinat articolelor de vestimentație și încălțăminte pentru bărbați și femei, iar un alt etaj este conceput pentru articole destinate copiilor. Tot la etajul cu articole pentru cei mici va fi amenajat un spațiu de joacă menit să le ofere și copiilor o experiență unică de a petrece timpul liber, dar și pentru socializare cu cei de vârsta lor. Așadar, facilitățile pe care le oferă Toro Center fac din acest complex o destinație favorită de shopping și divertisment nu doar pentru cei aproape 1.000 de locatari ai complexului, ci și pentru întreaga zonă centrală a orașului.

Pasionații de dulciuri rafinate își pot încânta papilele gustative cu bunătăți de la patiseria “DÉLICE D’ANGE”, care are o istorie de peste două decenii în prepararea deserturilor. Orientați către nevoile și gusturile clienților, cofetarii DÉLICE D’ANGE” sunt pregătiți, începând cu data de 30 Octombrie, să ofere delicii proaspete, într-o interacțiune directă și caldă cu clienții. “Suntem convinși că parteneriatul cu Centrul Comercial Toro ne va ajuta să prosperăm și să ne atingem scopul de a crea deliciile dulci perfecte. Ceea ce ne reunește ca parteneri cu Toro Center este tendința spre a crea concepte unice pe piața din Moldova și misiunea comună de a schimba modul de percepție al oamenilor, oferind servicii și produse de o calitate și o valoare incontestabilă.

În curând, Toro Center va integra și alte facilități de recreere precum SPA și wellness, o oază de liniște și relaxare, precum și un restaurant de familie ce își propune să aducă o experiență culinară tuturor gurmanzilor. Vor fi disponibile, de asemenea, și două nivele de parcări subterane cu capacitatea de 150 de locuri.

„Ne propunem ca Toro Center să devină o atracție pentru toți cei care își doresc să se bucure de toate avantajele unei vieți moderne – experiențe gastronomice inedite, timp liber de calitate, shopping divers și multe alte facilități. Marcăm ziua de 30 Octombrie cu deschiderea oficială a zonei comerciale, însă vom continua să lucrăm la proiect și să ne atingem misiunea de a crea un nucleu urban în inima Chișinăului.” – Viorel Godea, Director General Toro Center.

Toți cei care vor să participe la inaugurarea zonei comerciale a complexului Toro Center sunt invitați pe data de 30 octombrie 2022, începând cu ora 10:00. La eveniment vor fi prezenți invitați speciali, precum binecunoscuta prezentatoare TV din România, Andreea Marin, în dialog cu Lili Lozan, jurnalistă și prezentatoare TV. Organizatorii au pregătit mai multe surprize, printre care o tombola cu premii, la care participanții pot câștiga o vacanță all-inclusive pentru două persoane în Egipt.

Mai multe detalii aici: www.deschidere.toro.md ; www.toro.md

 

Подписывайся