Manifestul METRO pentru sărbătorile pascale: „Când viața ne pune la încercare, răspundem prin bunătate”
Telegram

Sărbătorile pascale ne unesc, ne fac mai solidari și mai empatici. Atunci când dăruim bucurie, noi suntem cei care câștigă, deoarece faptele bune ne împlinesc și ne aduc mai aproape de adevăratele valori. Iar pentru a depăși momentele grele pe care le avem în față, este la fel de important să fim alături și să ne susținem reciproc și în continuare.

La METRO, ne implicăm constant în susținerea proiectelor sociale și răspundem cu empatie și solidaritate la demersul comunității, pentru că știm că doar împreună putem să trecem peste încercările vieții.

Alături de ”The Moldova Project”, Misiunea Socială Diaconia, Asociația Business-ului European, “Fabrica de Fericire”,  Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI, Inspectoratul General de Carabinieri al MAI, Direcția generală asistență socială și sănătate, Primăria Municipiului Chișinău și Ministerul Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova am oferit donații generoase pentru centrele de refugiați dar și pentru multe familii social-vulnerabile din țară, în care sunt crescuți și educați mai mulți copii. Suntem aproape și de cei care își trăiesc bătrânețile în singurătate, ca să aibă mâncare pe masă și produse de primă necesitate pentru necesitățile cotidiene.

De Paști, mai mult ca niciodată credem în puterea unei comunități unite! Ne-am alăturat Proiectului Național „Masa Bucuriei”, implementat de Misiunea Socială Diaconia, în parteneriat cu „Banca de Alimente”, pentru a oferi ajutor celor aflați în dificultate. Am contribuit la colectarea produselor  alimentare neperisabile, produse de igienă sau apă, iar resursele acumulate se vor transforma în prânzuri calde, distribuite la cantine sociale pe parcursul întregului an și în pachete alimentare împărțite în ajun de Paști.

Avem speranță! Iar când viața ne pune la încercare, noi răspundem prin bunătate. Acesta rămâne a fi crezul nostru și în acest an, de Paști, atunci când continuăm să fim aproape de vizitatorii noștri, partenerii, furnizorii și întreaga comunitate. Și asta, pentru că ne unesc valorile comune, spiritul de sărbătoare, dar și speranța în ziua de mâine.  Și în acest an păstrăm tradiția de a ciocni ouă și de a gusta din cozonacul de sărbătoare împreună cu oamenii dragi. Solidaritatea, bunătatea și empatia ne aduc mereu împreună.

Rămânem aproape!

Detalii www.metro.md

Telegram