McDonald’s a deschis al 7-lea Restaurant, la Codru!
Telegram

La mai puțin de un an de la deschiderea celui de-al șaselea restaurant, compania McDonald’s, deschide un nou restaurant, la Codru, pe Strada Haiducilor 31. Restaurantul este poziționat la intrarea în Chișinău din direcția Ialoveni.

Cu fiecare restaurant deschis, McDonald’s aduce tehnologii noi care accelerează procesul de comandă și oferă o experiență unică oaspeților săi. Noul restaurant are un design modern, dotat cu kioskuri de comandă digitale, ce permit selectarea produselor, validarea ofertelor din aplicația McDonald’s și achitarea cu ajutorul cardului. McDonald’s Codru este dotat cu 168 locuri în interior și 36 locuri la terasă.

Noul restaurant este dotat cu sistemul Drive-Thru, care permite oaspeților să comande produsele preferate din confortul propriului automobil. Sitemul Drive-Thru de la McDonald’s Codru este unic în Republica Moldova, acesta dispunând de două puncte de comandă, ceea ce va permite preluarea a două comenzi concomitent și va reduce timpul de așteptare.

Această extindere a rețelei McDonald’s a contribuit la crearea a peste 80 de locuri de muncă, angajații McDonald’s beneficiază de un program flexibil, pachet social complet, instruire și dezvoltare profesională continuă.

“Primim numeroase mesaje pe rețelele sociale din partea oaspeților, care cer deschiderea unui restaurant mai aproape de casele lor. Lucrăm intens cu scopul satisfacerii tuturor așteptărilor, desigur cu respectarea tuturor standartelor și menținerea calității. Noul restaurant McDonald’s Codru este încă un pas pentru a fi mai aproape de oaspeții noștri, un loc unde pot să savureze produsele preferate alături de cei dragi.” a declarat Cătălina Sanduța, Manager în Domeniul Dezvoltării și Planificării.

McDonald’s a pregătit mai multe surprize pentru oaspeții de la McDonald’s Codru:

  • În perioada 21 decembrie – 28 decembrie, oaspeții se vor putea bucura zilnic de doi Big Mac la doar 80 lei și de două porții mari de cartofi prăjiți la doar 40 lei, exclusiv în Aplicația Mobilă McDonald’s.
  • În perioada 21 decembrie – 24 ianuarie, oaspeții de la McDrive vor avea parte de 6 McNuggets, din partea casei, la fiecare două meniuri procurate.

Construcția restaurantului a fost efectuată cu respectarea celor mai înalte tehnologii și standarte în construcție și siguranță.

Restaurantul este deschis oaspeților, zilnic, între orele 7:00-23:30. Linia de Drive Thru activând în regim non-stop.

McDonald’s este una dintre cele mai renumite rețele de restaurante din întreaga lume, cu peste 38 000 de restaurante în peste 100 țări. Primul restaurant McDonald’s, în Republica Moldova, a fost deschis în aprilie 1998, formula succesului fiind completată cu încă șase restaurante, reușind astfel să deservească anual peste 7 milioane de oaspeți.

 

 

Telegram