Moș Zaharia cucerește din nou aprecierea juriului de profesioniști și a consumatorilor
Telegram

Moș Zaharia cucerește din nou aprecierea juriului de profesioniști și a consumatorilor

Al cincilea Mercuriu de Aur în colecția brandului Moș Zaharia

Cel de-al cincilea premiu primit anul acesta în cadrul concursului Marca Anului, demonstrează o dată în plus că brandul Moș Zaharia se află în topul preferințelor, nu doar al consumatorilor, dar și al profesioniștilor din domeniu. Înalta apreciere de care se bucură marca se datorează atât identității vizuale care o deosebește de toate produsele din aceeași categorie, dar și valorilor eterne care stau la baza acesteia: familia, dragostea față de aproape și respectul față de neam și tradiții. La fel de îndrăgit este și produsul, zahărul Moș Zaharia fiind alegerea numărul unu a gospodinelor pentru pregătirea copturilor și dulcețurilor, dar și a bucătarilor și patisierilor în pregătirea deserturilor delicioase pentru clienții lor.

 

Moldova Zahăr

Moș Zaharia este un brand care face parte din portofoliul companiei Moldova Zahăr. Fiind un produs din categoria premium, 100% autohton, acesta este obținut din sfecla de zahăr crescută în partea de Nord a Republicii Moldova, fabrica fiind situată în orașul Cupcini. Peste 400 de oameni lucrează pe parcursul întregului an pentru a asigura consumatorului plăcerea dimineților dulci.

Ajunsă în prag de faliment, fabrica de zahăr de la Cupcini și-ar fi încheiat parcursul în 2011, dacă grupul polonez “Krajowa Spółka Cukrowa S.A.” nu ar fi apreciat potențialul întreprinderii și nu ar fi decis să investească în Moldova, suma investiției depășind pe parcursul acestei perioade 27 de milioane de euro. Întreprinderea nou creată „Moldova Zahăr” nu doar că a reușit cu ajutorul companiei mamă să revitalizeze fabrica practic distrusă, ci și să o modernizeze, combinând noile tehnologii cu cele mai bune tradiții moldovenești de producere. S-a făcut o reparație capitală a întregului echipament și a halelor de producere, s-au reconstruit depozitele, au fost computerizate și automatizate procesele de producere și control al calității, astfel încât compania poate susține cu încredere și mândrie că deține cea mai modernă fabrică din țară și oferă consumatorului un produs care corespunde standardelor europene.

Investiția grupului polonez a avut un impact semnificativ nu doar asupra fabricii, dar și asupra regiunii în întregime. Dacă veți întreba orice locuitor ce s-a schimbat din momentul în care a apărut Moldova Zahăr, veți primi același răspuns că nivelul de trai a crescut considerabil. Pe lângă faptul că oferă locuri de muncă în cadrul fabricii, Moldova Zahăr colaborează cu peste 100 de furnizori de materie prima, reducând și mai mult șomajul în regiune. Întreprinderea sprijină agricultorii pe întreg an cu toate necesare pentru cultivarea sfeclei de zahăr, începînd cu asigurarea cu îngrășăminte, semințe, mijloace de protecție a plantelor și finalizînd cu organizarea recoltării și transportul sfeclei de zahăr. Moldoveanul de la nord întotdeauna a fost muncitor și responsabil, dar tot se respiră mai ușor când ai alături un partener de încredere așa cum este Moldova Zahăr.

Este al cincilea Mercuriu de Aur în colecția brandului Moș Zaharia, aceasta fiind selectată și în acest an ca fiind marca anului, atât de către juriului profesionist, constituit din reprezentanți ai instituțiilor publice și obștești, specialiști în domeniul marketingului, publicității, proprietății intelectuale, protecției consumatorilor, reprezentanți ai mediului de afaceri, dar și în baza opiniei consumatorilor.

Telegram