Lee & Wrangler – două branduri legendare, acum și în Moldova
Telegram

Lee & Wrangler – două branduri legendare, acum și în Moldova

Calitatea și stilul sunt elementele de bază pe care le găsiți în magazinul Lee Wrangler, deschis de curând în Shopping MallDova, etajul 1. Un spațiu de peste 200 de metri pătrați, cu articole vestimentare din denim de la cele două mărci emblematice, potrivite pentru toate generațiile, care își pot manifesta curajul, vitalitatea și stilul.

Timp de câteva luni, întreaga echipă din spatele brandurilor a muncit pentru a aduce acasă o nouă experiență de shopping, mai multă calitate și o altfel de cultură a denimului.

”Suntem încântați să oferim consumatorilor acces la două dintre cele mai emblematice mărci din denim într-un cadru unic de vânzare. Ne dorim să oferim clienților cea mai bună experiență de shopping, precum și să le oferim posibilitatea să descopere abordarea noastră față de preferințele, stilul și modul lor de viață. Sperăm ca magazinul să devină unul dintre cele mai preferate, să le ofere clienților posibilitatea să descopere cele mai noi colecții de îmbrăcăminte și accesorii Lee Wrangler, astfel să poată deveni parte din povestea unor branduri de succes.”, a declarat Mircea Butnaru, directorul FPC Aridon Group S.R.L.

Lee este un brand de origine americană cu o longevitate pe piață de peste 130 de ani. Mișcarea Lee presupune: inspirație, inovație, versatilitate și stil, care continuă să inspire generații de-a rândul.

Wrangler este o marcă americană care reprezintă o legendă a hainelor din denim, având rădăcinile încă din cultura rodeo-ului. Blugii acestei mărci se disting prin 7 elemente caracteristice: nituri plate, buzunarul mic pentru monede, marginea tivită deasupra buzunarelor dispusă în jos, șapte bucle de curea, semnul caracteristic brodat “W”. Fiecare piesă lansată de Wrangler este modernă, stilată și oferă confort în mișcare.

Ce veți găsi în magazin? FPC Aridon Group S.R.L. a adus în Republica Moldova cele mai populare colecții de articole vestimentare pentru bărbați și femei Lee Wrangler, începând cu colecțiile elegante, vintage și moderne, colecții care pot imita moda străzii sau pe cea de pe podiumurile de modă. Blugi confecționați 100% din bumbac sustenabil din Carolina de Nord cu o croială care se potrivește tuturor, sunt de nelipsit în garderoba oricărei persoane.

Lee Wrangler au contribuit la dezvoltarea istoriei denimului și continuă să definească cultura modei moderne. Cu peste 100 de ani de moștenire combinată, aceste două mărci puternice sunt gata să genereze o creștere globală pe termen lung prin inovații în industrie, design și angajamentul față de mediu.

În acest an, FPC Aridon Group S.R.L. va sărbători cea de-a 30-a aniversare, motiv care ne-a ambiționat să reușim acum să bucurăm oamenii din Moldova cu cele mai noi colecții ale celor mai recunoscute branduri de denim la nivel mondial.

Lee Wrangler este al 14-lea magazin deschis sub umbrela FPC Aridon Grup S.R.L. – companie care activează pe piață din anul 1992 și pune la dispoziția clienților cele mai cunoscute branduri mondiale, precum: Mavi, Levi’s, Celio, Colin’s, Oodji, OVS kids, Tally Weijl, Jack & Jones etc.

Telegram