Piese de epocă și moderne în valoare de circa 5 000 000 de euro la cel mai important eveniment auto al anului – AutoFest la Castel MIMI
Telegram

Circa 50 de automobile de epocă și moderne, dintre cele mai elegante și performante, vor putea fi admirate pe viu la evenimentul AutoFest, desfășurat pe data de 30 și 31 iulie 2022, la Castel Mimi. Vizitatorii vor putea admira automobile din colecții personale și mașini moderne, vor putea face cunoștință cu diverse accesorii auto, vor participa la excursii prin beciurile Castelului Mimi, dar și la degustări de vinuri.

Constantin Mihalachi, Organizatorul AutoFEST la Castel Mimi: “acest festival este cel mai grandios eveniment auto organizat în Republica Moldova în ultimii trei ani, fiind asigurată prezența unor automobile exclusive, valoarea cărora este de circa 5 000 000 de euro, prețul celor mai scumpe oscilând între 200 și 300 de mii de euro. Gama de modele este foarte variată, de la un Mercedes produs în anii 60 până la modele ca Audi R8 sau Ferrari F12”.

O altă noutate este concursul de eleganță organizat în cadrul festivalului, câștigătorul acestuia fiind ales de către vizitatori care la rândul lor vor participa la mai multe concursuri cu premii. Printre acestea carduri de discount la achiziția pieselor auto sau chiar telefoane mobile!

Tot terenul din fața Castelului Mimi va fi divizat pe sectoare tematice, inclusiv, concursul de eleganță – unde vor fi amplasate cele mai impresionante automobile retro din Republica Moldova, automobile exclusive – unde vor fi amplasate cele mai rare modele din Republica Moldova.

În cadrul expoziției va fi amenajat și un Porsche Zone – unde vor putea fi admirate automobile de colecție , inclusiv noile 911 GT3 și GT3 Touring,  legendarele 911 Turbo în caroserie 964, dar și singurul 718 Cayman GT4 RS din țara noastră – un sport car ce dezvoltă 500 de cai putere și este capabil de 315 km/h!

Vizitatorii AutoFEST la Castel MIMI vor avea ocazia să încerce automobilele comunității de off-road! Pentru asta, doritorii care se vor înregistra, vor avea ocazia să încerce împreună cu piloții profesioniști traseul care implică și o baie de noroi.

Fiecare dintre vizitatori va primi câte un pahar de vin de bun venit și va avea acces la toate restaurantele și zonele de alimentare și pentru copii a Castel-ului Mimi.

Acest eveniment este organizat de Autoblog.md, în parteneriat general cu Porsche Centru Moldova, susținut de partenerii Xiaomi Moldova, AutoMall și Eurogarage. Partenerii media ai evenimentului sunt Fabrica de Content, TV8 și Radio Zum1.

Telegram