Produse alimentare care te pot salva oricând! Prepară bucate gustoase împreună cu METRO
Telegram

Se golesc rafturile cu produse alimentare? Atunci e timpul să rezervi o zi pentru o vizită la METRO. Pentru ca procesul de cumpărare să fie mai eficient, îți sugerăm să consulți în prealabil noul catalog cu ajutorul căruia vei putea planifica un buget pentru cumpărături. În coșul tău ai putea să adaugi sardine în sos de tomate sau în ulei de floarea soarelui. Acestea se potrivesc perfect pentru prepararea unor tartine cu brânză, roșii sau cu alte adaosuri. Aceste aperitive îți vor permite să amâni foamea pe mai târziu.

Tonul este un produs universal care poate fi adăugat în multe bucate începând de la clătite și salate și terminând cu omletă și paste. Descoperă diversitatea rețetelor cu acest produs din pește.

Dacă dorești să gătești tartine și mai „sofisticate”, unge pe o felie de pâine crocantă un strat subțire de pate și adaugă deasupra alte ingrediente pe care, apropo, le poți la fel cumpăra de la METRO.

Vrei să gătești o salată cu multe vitamine și fibre? Te încurajăm să procuri cel puțin un bax cu porumb și mazăre verde pentru a avea o rezervă considerabilă pentru diferite bucate în care ele se potrivesc perfect.

Ai știut că poți găti bucate delicioase având ca bază fasolele? Adaugă carne, condimente, verdețuri și niște sos pentru a prepara o cină deosebită.

Aceste produse de mai jos, cu siguranță, îți vor adăuga „steluțe” la statutul tău de bucătar în familie. Gătește sosuri delicioase din tomate decojite pentru ca mâncarea ta să aibă o textură fină și fără „impurități”. Sosurile se potrivesc perfect pentru chifteluțe, paste cu carne sau chiar pizza.

La rețeta ta cu sosul din tomate poți adăuga usturoi pentru a-i oferi nuanțe specifice de miros, iar la gust poți adăuga ardei iute mărunțit. Această rețetă se potrivește celor care iubesc bucate picante.

În același catalog despre care vorbeam la început poți găsi nu doar produse alimentare, dar și unele articole de igienă. Dacă ai necesitatea de a procura fie detergent praf, lichid sau în capsule, nu ezita să treci și pe la compartimentul cu aceste produse.

Următoarea categorie de produse pe care le recomandăm ține de igiena scalpului tău. La METRO este expusă o varietate de șampoane pe bază de ierburi, dar și cu ingrediente mai sofisticate, precum keratina. De aceea, vei putea cu siguranță să-ți alegi produsele care ți se potrivesc perfect.

Toate cele menționate mai sus, dar și multe alte produse le găsești în catalogul anexat aici sau în magazinele METRO din Chișinău și Bălți.

Telegram