Moldova in Fashion Conference 2021
Начало: 19/11/2021 - 14:00
Место: ZIPhouse
Цена: -
FACEBOOK

Vineri, 19 noiembrie curent, ZIPHOUSE organizează cel mai important eveniment informațional din industria ușoară – Moldova In Fashion Conference, ajuns la cea de-a 6-a ediție.

În această eră digitală clienții sectorului de fashion au devenit tot mai pretențioși, aspirând ca produsele de fashion să fie cât mai accesibile și puțin dăunătoare mediului, în același timp. Iar antreprenorii din sector trebuie să adopte noi modele de business  pentru a fi mai aproape de consumator și, de ce nu, a anticipa dorințele sale.

Conferința din acest an, cu genericul „Fashion’s New Frontiers – Sustainability and Virtual World”, va pune în discuție noile abordări din sector ce jonglează între sustenabilitate și lumea virtuală, aspecte cheie pentru dezvoltarea unui sector durabil și pofitabil.

Intervențiile experților internaționali vor reprezenta o sursă valoroasă de know-how și inspirație pentru designerii locali, antreprenorii din sectorul industriei ușoare, dar și pentru studenții și profesorii din instiuțiile de profil. E-textile, materiale bio, modelare și prototipare 3D, imprimeuri digitale, importanța datelor în procesul sustenabil și cele mai noi tehnologii în dezvoltarea produsului – sunt tematicile cheie abordate în aceasă ediție.

Conferința reprezinta o platformă care analizează ultimele trenduri pentru industria modei; promovează cele mai noi idei și tehnologii revoluționare care, fără îndoială, schimbă modul în care funcționează industria atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere al implicării consumatorilor.

Ediția din acest an se va desfășura în format online, în limba engleză, cu traducere atât în limba română, cât și în limba rusă.

Această inițiativă este organizată de ZIPHOUSE, cu suportul USAID, prin Activitatea de Susținere a Competitivității în Industria Ușoară și cea a Turismului (proiect EDGE Buy-in) și Proiectului Tehnologiile Viitorului.

Mai multe detalii despre conferință puteți găsi accesând link-ul evenimentului.

Telegram