Melting Dice | Aktika | Concert | Artcor
Начало: 27/06/2021 - 19:00
Место: Artcor
Цена: 50 lei
FACEBOOK
Artcor, meet Melting Dice!
Pepiniera vine la Chișinău, cu un prim concert pe data de 27 iunie, de la 19:00.
Opening act: Bandul local Aktika.
____________________________________________
Duminică | 27 Iunie | Greet: 19:00
Strada 31 August 1989, nr. 137
Bilet de intrare 50 de lei
____________________________________________
Muzica Melting Dice poate fi numită rock alternativ, dar nu e doar atât; timbrul vocal și interpretarea lui Bogdan te-ar putea duce într-o zonă grunge, cu vibe-uri dinspre anii ’90, în timp ce inflexiunile metal din riff-urile de chitară sună modern, abraziv, completând fundamentul oferit de versurile enigmatice.
____________________________________________
Ascultă 𝑰𝒏𝒆𝒓𝒕

____________________________________________

În 2017 trupa a lansat albumul de debut ”Cord Cablu Creier” printr-un turneu național de promovare. Materialul contine zece piese, compozitii proprii ale trupei, compuse in perioada 2014 – 2016. Firul roșu care leagă cele zece piese de pe album este dat de lupta internă dintre pasiune și rațiune. Versurile vorbesc despre experiențele trăite până la acest moment de către cei patru membri, dar și despre cele mai simple lucruri pe care le văd în jur și îi inspiră, indiferent că este vorba despre un tată și o fiică ce mananacă împreună o înghețată sau despre un bunic ce meșterește la prima lui mașină în fața blocului.
Cel de-al doilea material de studio, EP-ul „Mat deschis” a fost lansat la sfârșitul anului 2020 și este un material muzical de tranziție între sound-ul de pe primul album și cel la care se lucrează în prezent, între componența inițială a trupei și formula de azi, un material necesar în procesul de maturizare al formației.
Telegram