Casa Mi-e Dor a pregătit multe surprize frumoase și cadouri
Telegram

Casa Mi-e Dor a pregătit multe surprize frumoase și cadouri

Pentru prima dată în acest an, minunatul nostru oraș ne oferă șansa să admirăm și să simțim magia sărbătorilor de iarnă nu doar la iarmarocul din Centrul Chișinăului, dar ne atrag atenția și  vitrinele unice decorate fenomenal de către producătorii autohtoni.  Pe strada Pușkin 50 vă așteaptă vitrina ce vă duce intr-o adevarată poveste a Casei Mi-e Dor, unde a ocupat locul II, în cadrul concursului  Best Window Display organizat de către ZipHouse. Întilnirea cu iepurașii din poveste vă transmit multe emoții ce va rămîne o adevărată amintire atît pentru copii cît și pentru părinți.


Casa Mi-e Dor a pregătit multe surprize frumoase și cadouri pentru clienții săi.  Împreună cu copilașii vă așteaptă întîlnirea cu Moș Crăciun, cadouri și reduceri de pănă la 50 % pînă la sfîrșitul anului.

Moș Crăciun cu multă dispoziție și cu cadouri pentru copii, va fi alături în fiecare Vinere de la ora 18:00 pînă la 20:00 și în fiecare Sîmbătă și Duminică de la 11:00 pînă la 13:00. Din data de 24 Decembrie va fi alături în fiecare zi.

Atît timp cît cei maturi v-or face cumpărăturile în liniște, copiii v-or discuta cu Moșul, v-or spune poiezii și vor primi daruri. Desigur am creat și posibilitatea de a scrie scrisori către Moșu , unde vor fi livrate. Casa Mi-e Dor mereu alături de voi!

Brandul autohton de hainute pentru copii – Mi-e Dor, in fiecare an are grija să uimeasca copiii cu colecții ingenioase si mereu in voga ce ține de tendințele si plăcerile copiiilor!


Acuma însa noi  suntem in pragul grijilor de Anul Nou și  ajunul anului 2022 vine cu pregatiri frumoase ca din poveștile Elfilor ce pregătesc sărbătorile de iarna să arate mai frumos si plin de farmecul tainic a minunatului Anului Nou!!! Aici am avut grija să combinam stil casual cu cel clasic, așa precum o rochița poate fi purtată de zi cu zi insă o fundița detașabilă i-ar schimba complet loock’ul, transformand-o intr-o ținută mai elegantă! Catifea, velvet, coton, tricot, pînză stil chanel de data aceasta vor imbrăca cat fetițele atat și baiețeii! Nu am refuzat nici de culorile aprinse ce determina sarbatorile de iarna!!! Copiii  traiesc o viara ca din poveste cînd imbracă aceste hainuțe comode si stilate! Avem grija să oferim si accesorii pentru a savura rolul deplin in calitate de Elf.

Mi-e Dor
Pușkin 50
facebook.com/miedor.md
Telegram