Din 1 octombrie, la Artcor vor avea loc 3 evenimente pentru designeri de nivel mediu avansat și începător
Telegram

Designerii de toate nivelurile și creativi interesați de design își pot dezvolta abilitățile în cursuri și workshopuri organizate de centrul industriilor creative Artcor. Cursuri express pentru începători, cursuri elaborate pentru designeri experimentați sau doar discursuri inspiraționale de la lideri din industriile creative din Moldova și Olanda te așteaptă în luna octombrie la Artcor.

1 octombrie, 18:00 – „Why am i doing this?”. Un eveniment inspirațional în care discutăm despre design, sound și creativitate împreună cu:

Antfood este un studio de sound design și sonic branding cu oficii în Amsterdam, Brooklyn, NY și Sao Paulo, Brazilia. La moment, Antfood este unul din cele mai cotate studiouri de sound design din lume. Anfood lucrează cu: Apple, Starbucks, Adobe, Pepsi, Vans.

Casa Imago este una din cele mai longevive și cool agenții creative din Moldova. O agentie independentă, cu istorie, stofă și stil.

  • Constantin Șarcov– Creative Director, Piko

Piko este o agenție de design, comunicare și creativitate prezentă în Chișinău și Amsterdam. Proiectele agenției sunt multi-premiate la unele din cele mai renumite festivaluri  din lume, iar portofoliul strălucește cu nume precum Electronic Arts, Ducati, Carturesti, College of Wizardry, Purcari și nu numai.

Biletele la eveniment le găsiți aici: https://afisha.md/ro/events/other/11854/why-am-i-doing-it

2. Design for Wine – nivel mediu/avansat – Curs practic, intensiv, în care vei învăța cum să utilizezi corect instrumentele de marketing și comunicare în combinație cu cele tehnice, de design și poligrafie, pentru a crea o etichetă de vin.

Cursul este o colaborare unică dintre: Olga Radu, Casa Imago și Alexandr Codimschii, 43’oz.

Perioada: 6 octombrie – 9 noiembrie, joi / 18:00-21:00, sâmbătă / 11:00 – 15:30

Limba de predare: ro/ru

Costul: 6000 de lei

Participanții vor crea o etichetă de vin pentru un vin nou, experimental. Pentru această sarcină ei vor primi un brief de descriere a vinului, poziționare, branding, segment de preț etc. dar și parametri tehnici ai etichetei.

În rezultat vom avea o serie limitată de vin brandat cu eticheta câștigătoare imprimată, lipită și în final (fingers crossed!) prezentată în cadrul evenimentului Vernisajul Vinului, din decembrie, la Chișinău.

Înregistrare la curs: https://forms.gle/eJTS6yACLQYRKQVB9

! În data de 1 octombrie de la 11:00, în Artcor, va avea loc Prezentarea cursului & Networking cu mentorii. Eveniment gratuit, la care vă invităm să veniți pentru a înțelege toate detaliile despre program și a discuta cu mentorii.

3. Express Design – nivel începător – Curs pentru cei care își doresc să învețe la modul practic să facă design, beneficiind de ghidarea și suportul a 2 designeri buni – Radion Cicic și Rodion Tuluc.

Perioada : 6 – 25 octombrie, marți/joi 18:30 – 20:30, sâmbătă 11:00-13:00

Limba de predare: ro/ru

Costul: 2300 de lei

În 3 săptămâni studenții vor învăța:

  • bazele Adobe Illustrator și Photoshop
  • bazele compoziție
  • tipsuri despre forme și culori
  • să lucreze cu fonturile
  • să găsească și să utilizeze mockupuri
  • să creeze primul poster în format digital

Pe final va fi organizată o expoziției de postere pe care participanții le vor crea de-a lungul celor 3 săptămâni de studii.

Înregistrează-te acum: https://forms.gle/qG3ACjYtoYRgruss9

Telegram