Graphkiosk: Public Lesson on Interactive Design
Начало: 25/08/2020 - 18:00
Место: Live pe FB
Цена: -
FACEBOOK

Centrul Industriilor Creative Artcor în colaborare cu akzente.md/Goethe Zentrum Chisinau și AA+ invită studenții de la instituțiile de arte și designerii grafici din Republica Moldova să participe online în perioada august–septembrie în cadrul proiectului Graphkiosk, dedicat Zilelor de Design Grafic.
Pentru a avea acces în Live Call și adresa întrebări la finele lecției, înregistrați-vă aici.
Limba de comunicare pe durata lecției: engleză.
Lecție publică pe interactive web, susținută de studioul Serve & Volley.
Lecția se va desfășura în jurul traversării granițelor media, ale diverselor disciplini și culturi. Acest fenomen rezultă în lucrări create la intersecția design-ului grafic clasic, new media și contexte sociale.
Serve & Volley reprezintă un studiou de design grafic și interactiv din Köln, fondat în 2009 de Klaus Neuburg și Simon Roth. Acesta funcționează într-un mod interdisciplinar și transmedial, în special în domeniile cultură, educație și societate.
Pe lângă activitatea de bază a studioului, Klaus Neuburg și Simon Roth dezvoltă împreună cu Asociația Froh! workshop-uri internaționale și proiecte media. Cu această ocazie, Klaus Neuburg a vizitat Chișinăul pentru a inaugura prima ediție a publicației NOUA.

Telegram