Castel Mimi livrează mâncare à la carte, gata de pus la cuptor
Telegram

Castel Mimi lansează cel mai curios meniu cu livrare. Acesta include vin, bucate „aproape gata” gătite à la carte, dar și dezinfectant pentru mâini.

În condițiile în care mersul la restaurant este un lux, pe care nu ni-l putem permite momentan, Castel Mimi a venit cu o soluție, reinventând întreaga experiență de servire.

Bucatele sunt pregătite de bucătarii de la Castel, și sunt livrate în stare „aproape gata”. Aceasta presupune că ultima etapă de pregătire termică se face acasă, în bucătărie, după livrare. Preparatele pot fi consumate imediat, sau pot fi păstrate la frigider pentru mai târziu. Acest detaliu permite să nu depindeți de ora de livrare, să reduceți timpul petrecut la bucătărie, și să vă bucurați nu doar de gustul dar și de aspectul mâncării, proaspăt scoase din cuptor.

Castel Mimi livrează bucate tradiționale moldovenești, reinterpretate în stil fine dining. Meniul inculde sărmăluțe, pâté de casă, melci în unt aromat, dulceță din tomate verzi și multe alte delicii gastronomice, inspirate din rețete veritabile moldovenești, cu influențe de provence francez.

Baba neagră, inclusă în meniu, este o poziție pe care o recomandăm cu încredere. Dacă vă mai amintiți gustul acestui desert pregătit de bunica, îl veți recunoaște cu siguranță.

Pentru o experiență gastronomică completă, alegeți unul dintre vinurile de semnătură Castel Mimi. Roșu de Bulboaca sau Chardonnay By Omega, imbuteliat în doar 1125 sticle, vor fi o alegere potrivită. Dacă preferați vinuri din struguri autohtoni, sugerăm Viorica sau Fetească Albă.

O poziție curioasă din meniu este dezinfectantul cu 75% alcool. Este cunoscut deja că virusul COVID-19 poate fi distrus cu o concentrație de cel puțin 65% alcool. Acesta este preparat chiar de Castel Mimi, conform standardelor OMS și vândut la cel mai accesibil preț de pe piață.

Puteți vedea meniul integral, și plasa comanda, completând acest formular.

Livrările sunt gratuite pentru comenzile de la 300 lei și se fac în condiții sigure, de luni până vineri, între 9.00 și 15.00.

Pentru informații suplimentare contactați 0 79 540 105.

 

Telegram