Susţine cauza Hospices of Hope Moldova Aleargă la Chişinău International Marathon 2019!
Telegram

Sâmbătă, 7 septembrie, peste 50 de persoane s-au adunat la prima Cursă de Seară de Caritate Hospices of Hope Moldova, pregătindu-se pentru Chișinău International Marathon 2019, dar și susținând bolnavii incurabili din regiunile Republicii Moldova.

Participanții au alergat distanțe diferite, începând cu 2,5 km, și ajungând chiar la 10 km, însă scopul lor principal a fost să îşi arate sprijinul față de organizatorii evenimentului – Hospices of Hope Moldova, făcând o donație pentru participare. În total, în urma evenimentului au fost colectați peste 7 mii de lei, fonduri care vor acoperi costul pentru 15 vizite la persoanele care se confruntă cu o boală incurabilă.

Dacă dorești și tu să susții această cauză frumoasă, o poți face alăturându-te campaniei #HopeInMotion. Aleargă una dintre distanțele propuse la Chisinau International Marathon 2019, organizat pe 29 septembrie, și colectează câte 100 lei per km alergat. Astfel, vei asigura ca pacienții din cinci regiuni din Republica Moldova să fie vizitați la domiciliu de către medici, asistenți medicali, sociali și psihologi și să primească îngrijirea de care au nevoie, absolut GRATUIT.

Completează acum formularul pe www.hospicesofhope.md/hopeinmotion iar, pentru mai multe informații, poți contacta organizatorii la [email protected] / 060394306, sau pe pagina de facebook Hospices of Hope Moldova.

Cu un mic efort, putem readuce speranța în viețile celor care au pierdut-o demult!

Cursa de Seară de Caritate Hospices of Hope Moldova a fost debutul acțiunilor organizate pentru a marca Ziua Internațională a Îngrijirilor Paliative și Hospice.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 1100 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 28.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și a fost importat și distribuit ajutor umanitar sub formă de peste 28,000 de pungi pentru stomă și accesorii, celor care le necesită.

Telegram