Sărbătoreşte Halloweenul ALTFEL. Susţine bolnavii incurabili la Gala Anuală de Caritate
Начало: 31/10/2019 - 18:00
Место: ZAXI Rooftop
Цена: 100 euro

Hospices of Hope Moldova te invită să susţii o cauză nobilă şi să petreci o seară memorabilă cu tematica Halloween, la Gala Anuală de Caritate. O seară misterioasă şi rafinată te aşteaptă la cea mai frumoasă terasă supraelevată din Chişinău, ZAXI Rooftop, pe 31 octombrie, începând cu ora 18:00.

Halloween Gala Dinner 2019 este cel mai de amploare eveniment de caritate organizat pe parcursul anului de Hospices of Hope Moldova. Gala reunește până la o sută de persoane din mediul diplomatic și de afaceri din Republica Moldova, cât și de peste hotare, care petrec o seară rafinată, contribuind direct la asigurarea continuității Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă din Republica Moldova.

În program: recepţie cu spumant Cuvee Alb de Purcari,  o cină selectă din trei feluri de mâncare, vin select din gama Vinohora de la Purcari. Programul serii presupune și o licitație cu strigare cu premii râvnite, o licitație fără strigare și o loterie de caritate, evenimentul încheindu-se cu muzică live.

Dresscode: un element înfricoşător. Preţ – 100 euro de persoană. Fondurile acumulate din vânzarea biletelor şi din licitaţie vor fi utilizate pentru dezvoltarea serviciilor de îngrijire paliative oferite gratuit persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață.

Biletele pot fi rezervate la [email protected], la 060744068 sau direct la biroul Hospices of Hope Moldova, str. București 67, et. 3, of. 7.

Evenimentul va fi realizat cu suportul Kaufland Moldova, Purcari, Radisson Blu Leogrand Hotel.

Companiile care vor să susţină acest frumos eveniment de caritate sunt invitaţi să analizeze pachetele de sponsorizare disponibile pentru un parteneriat cu adevărat util.

Gala de Caritate Hospices of Hope Moldova este un eveniment anual organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 1100 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 28.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și a fost importat și distribuit ajutor umanitar sub formă de peste 28.000 de pungi pentru stomă și accesorii, celor care le necesită.

Telegram