DUMINICĂ TOATĂ LUMEA SE ADUNĂ LA HODINA! VEZI CUM AJUNGI LA FESTIVAL!
Telegram

DUMINICĂ TOATĂ LUMEA SE ADUNĂ LA HODINA! VEZI CUM AJUNGI LA FESTIVAL!

Duminică, 18 August, toate drumurile duc spre Nistru, la Pohrebea, în raionul Dubăsari! Echipa K lumea te invită la un nou festival, menit să adune cât mai multă lume bună!

Îți revin rudele de peste hotare în August? Ia-le la Hodina, la cea mai mare reuniune de familie pe malul Nistrului! Vom avea zeci de activități pentru toată familia – kayaking, pictură și vin, volei, tiroliană, lecții de dansuri populare, yoga pe covoare tradiționale și un sat de hamace unde vă puteți odihni mușchiulețul.

În plus, vom avea și un târg de artizanat local. Peste 70 de meșteri din toată țara și mici producători, vor veni la Pohrebea cu lucrările lor. Așa că, dacă sunteți în căutare de ii, catrințe, oale, opinci, covoare – le găsiți duminică la Pohrebea.

Nu ratați spectacolul celor de la Crenguța de iederă, Moldovan Youth Orchestra și Marcel Lazăr la pian.

Pe lângă asta, la Hodina se va mânca vegetarian și pescărește! Zeamă de pește, raci fierți, pește la grătar cu măliguță. Iar Asociația Micilor Producători de Vinuri vă vor aștepta la degustări de vin.

V-am făcut poftă? Atunci iată cum puteți ajunge la Hodina:

Atenție NU AVEȚI NEVOIE DE PAȘAPORT ca să ajungeți la HODINA! Pentru că nu aveți de trecut nici un punct vamal!

Pentru cei care vor să se hodinească fără mașină:

Puteți lua maxitaxi de la stația vizavi de Circul din Chișinău. Începând cu ora 8 dimineața și până la 21, la fiecare oră va porni un maxi taxi. Prețul unui bilet într-o direcție va fi de 20 de lei!

Pentru cei care vin cu automobilul:

Dacă vreți să faceți o plimbare până la Pohrebea cu mașina, atunci luați drumul spre Vadul lui Vodă. Ignorați cotitura spre Vadul lui Vodă și mergeți spre podul peste Nistru. Mergeți tot înainte până veți vedea indicatorul de parcare la festivalul HODINA.

Parcare:

  • Parcarea mașinilor la festival va fi chiar la intrare în sat. Locul va fi marcat cu un indicator special pe traseu.
  • Distanța de la parcare și până la locul festivalului este de aprox 1 km. Vom încerca să facem așa ca această plimbare să fie cât mai confortabilă.
  • Dacă aveți locuri libere în mașină vă rugăm respectuos să anunțați pe pagina evenimentului disponibilitatea dvs de a transporta și alte persoane.

Accesul pe teritoriul cu propria mâncare și băuturi alcoolice este interzis.

Până pe 17 august, biletele la festival costă 100 de lei și pot fi cumpărate aici.

Pe 18 august, la intrare, biletele vor costa 150 de lei! Dar, dacă vii îmbrăcat în GALBEN, vei putea să-ți cumperi biletul la 100 lei. Copiii sub 12 ani și pensionarii (la prezentarea carnetului de pensionar) intră GRATUIT!

Telegram