Tekwill – un proiect de succes
Telegram

Tekwill, de un an încoace pretinde, și, chiar ESTE, pe bune, un CENTRU de Excelență în Domeniul TIC, care nu ține neapărat de un trend oarecare, ci de faptul că știe să ofere istorii de succes de o reală inspirație; dar și posibilități concrete de a crește, împreună!

Avantajul e că: într-un mediu lucrativ, bazat pe o comunicare deschisă și șanse palpabile, îți poți dezvolta și tu talentul în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor! Grație susținerii remarcabile oferite de partenerii extraordinari: Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională, Guvernul Suediei, Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC, Universitatea Tehnică a Moldovei, Tekwill a devenit un spațiu al oportunităților nelimitate și al realizării celor mai frumoase aspirații.

Deși e un hub educațional și antreprenorial, istoria de succes este în primul rând despre oameni, persuasiune, relații colegiale, implicare și multă pasiune! S-a format o echipă care învață din succese, dar și din provocări, alianți având, totuși, perseverența, dedicarea și dorința de a reuși!

DANIEL COJUHARI: “Apreciez la Tekwill faptul că lor le pasă de rezidenți, ne oferă condițiile necesare, ca să avem o experiență frumoasă chiar în timpul lucrului”.

DORIN ACRU: “Îmi place capacitatea Tekwill de a ne pune totul la îndemână, iar anturajul este unul plăcut pentru a munci aici”.

Tekwill își îmbunătățește mereu condițiile de muncă pentru rezidenți și beneficiari, oferindu-le și modalități de relaxare și creativitate. De curând, în incinta Tekwill, s-a deschis și o sală de sport, pentru a evita sedentarismul și a aborda un stil sănătos de viață. Iar în sala de odihnă, doritorii își pot ”regenera” resursele de energie, inspirație și motivație, având la dispoziție ambianța și condițiile cele mai potrivite pentru acest scop.

IOLANTA VALCANESCU: “TEKWILL este o comunitate, o ideologie de viață, de dezvoltare continuă. Echipa noastră lucrează aici doar de un an, dar am avut parte de momente de relaxare și surprize foarte plăcute. Vrem sa aducem mulțumiri pentru sala de sport și spațiile mega utile și comode, special amenajate pentru confortul nostru”.

ANDREI GRADINARI ”Mie imi place Tekwill pentru atmosfera inovatoare, zonele recreaționale, evenimentele IT contemporane, oamenii interesanți și oportunitățile educaționale multiple pentru copii. Suntem bucuroși să fim aici.”

Și, pentru că s-a ținut cont și de doleanțele celor care lucrează și vizitează sediul TEKWILL, aici a fost instalat un lift pentru persoane cu nevoi speciale. Astfel, nu se fac disocieri, discriminări, diferențieri, absolut toți având oportunitatea unei deplasări fără dificultate și fără anumite frustrări.

În așa mod, se schimbă vădit lucrurile, se planifică și se elaborează strategii pe termen lung, câștigând avantaj competitiv, toate acestea fiind făcute cu gândul la beneficiarii actuali și viitori ai Tekwill, pentru că Tekwill ”suntem noi toți”.

Tekwill este edificat în cadrul Proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”, implementat de Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor (ATIC) cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei. Spaţiul dedicat Tekwill este pus la dispoziţie de Universitatea Tehnică a Moldovei, ca parte a angajamentului Guvernului faţă de acest proiect şi are o suprafaţă de 3400 m2.

Telegram