Show Performance ”Blăstăm Basarabean”
Начало: 24/05/2018 - 19:30
Место: Teatrul ”Mihai Eminescu”
Цена: 150 lei
FACEBOOK

Istoria noastră este istoria unei tragedii. Lupta acerbă, pe viață și pe moarte a bătrânului pământ moldav. Nenorocirea neamului pusă pe seama furiei divine. Un popor profund înfricoșător și rănit în adâncul lui rămâne a fi însetat de absolut și veșnicie. Asta numim noi Blăstăm Basarabean, pentru că suntem determinați congenital să ne conformăm sorții și să ne resemnăm, nefiind capabili pentru confruntarea cu răul.

Echipa Piotr Alii și Cristina Miron pregătesc un show performance plin de simboluri si misticism cu caracter ritualist, care va fi prezentat în forma unui spectacol. Colecția reprezintă un înalt simț pentru Natură și Eternitate!

Colecția va fi alcătuită din 33 modele, cifra care reprezintă vârsta la care se presupune că a murit Isus. Culorile predominante vor fi negru, gri și alb, acestea semnificând 3 nivele ale călătoriei sufletului uman: infern, purgatoriu și rai.

Show-ul în sine va reprezinta manifestarea modernă a neamului basarabean.
Spectacolul va fi împărțit în 3 fragmente: nașterea (botezul), cununia și moartea, fiind cele mai importante acțiuni din cultura și viața unui basarabean. Toate aceste fragmente care definesc realitatea moldavă vor fi însoțite de un spectacol cu lumini, sunet și elemente provocatoare și șoc.

Procurarea biletelor.

Trailer #1

Actress: Mihaela Strambeanu
Filmmaker: Marina Bernaz
Director of Photography: Lexx Bodylev
Make Up: Olga Tricolici
Hairstyle: Elena Jam

Trailer #2

Models: Daria Bylina, Yana Baycheva from Prestige, Dasha Lupan from Mandarin Models Agency
Filmmaker: Marina Bernaz
Director of Photography: Lexx Bodylev
Make Up: Olga Tricolici
Hairstyle: Elena Jam

Telegram