Află despre ultima inovație bancară. Transferă bani între carduri cât ai zice pește
Telegram

Ai o persoană dragă plecată peste hotare? Vrei să transferi bani bunicii sau părinților aflați la țară? Vrei să trimiți urgent bani unui prieten apropiat aflat în dificultate? Pentru toate aceste situații există o soluție! acum a devenit mult mai ușor să transferi bani persoanelor dragi, indiferent în ce colț al lumii s-ar afla, cu transferurile online instant, chiar făcând economii. Hai să vedem despre ce este vorba!

Clickpay e un serviciu revoluționar de plăți pe piața Moldovei. E simplu, rapid și non-stop!

Serviciul de transfer P2P (de la persoană la persoană) este o alternativă avantajoasă a transferului bancar obișnuit. Acesta îți oferă posibilitatea de a face rapid un transfer de bani, fără a pierde timp pe drum și stând la cozile fără sfârșit de la bancă. Comod, nu?

Curiozități despre transferului de bani P2P pe care sigur nu le cunoșteai:

  1. Transferul este efectuat în timp real.
  2. Îți oferă posibilitatea de a transfera banii în valută națională, MDL, și internațională, USD sau EUR.
  3. Serviciul de transfer P2P îți permite să transmiți mijloace bănești on-line, între cardurile sistemelor internaționale de plăți Mastercard și Visa și chiar între diferite tipuri de carduri, după cum urmează: Visa – Visa, Mastercard și Visa, Mastercard şi Mastercard, în orice țară din lume, de pe orice card moldovenesc.
  4. Siguranța tranzacțiilor este garantată de tehnologia 3D-Secure (este imposibilă frauda, pentru că tranzacția este confirmată printr-un cod primit pe telefon).
  5. Poți beneficia de acest serviciu 24/7, astfel poți efectua orice transfer de bani non-stop.
  6. Valoarea transferului se convertește automat în valuta de care ai nevoie.
  7. Dacă ai expediat transferul de la card la card fără rechizitele bancare ale destinatarului, folosind numărul de telefon mobil sau adresa de e-mail, destinatarul urmează să confirme transferul timp de 7 zile. În cazul în care destinatarul nu acceptă transferulîn acea perioadă, banii tăi rămân în siguranță și îți sunt returnați direct pe card!

Astfel, este cert faptul că Clickpay este un prieten devotat în situații excepționale.

Imaginează-ți cum te-ai simți în cazul în care mergi la o cafea cu prietenii, la shopping sau la film, dar, culmea, ți-ai uitat banii acasă! Aceasta poate deveni, fără îndoială, una din cele mai incomode situații în care te poți afla.

Dar știi ce?!

Acum, cu Clickpay aceste situații pot fi evitate cât ai zice pește și cel mai fain este că oricine îți poate sări în ajutor, dacă este posesor al unui card Visa sau Mastercard.

Nu ezita! Cere ajutor sau ajută o persoană dragă, accesând clickpay.md. Poți transfera bani celor dragi în momentele complicate, chiar de pe telefonul mobil sau de pe orice alt dispozitiv conectat la Internet.

Simplu, rapid și mereu la îndemână, creat special pentru momente neprevăzute, Clickpay devine super-eroul tău!

Telegram