Odeskabel-Moldova și Legrand lansează Valena Life/Allure with Netatmo, soluția completă pentru case inteligente
Telegram

Odeskabel-Moldova și Legrand lansează Valena Life/Allure with Netatmo, soluția completă pentru case inteligente

Grupul Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale, împreună cu Odeskabel-Moldova, reprezentantul său în Republica Moldova, anunță lansarea Valena Life/Allure with Netatmo, continuarea gamei Valena, recunoscută pentru mecanismul inovator In’Matic, rezultat al multor ani de cercetări, studii de piață și teste reale pentru a face instalarea și întreținerea mai ușoare și mai confortabile, precum și pentru a optimiza performanța electrică.

Odată cu lansarea programului Eliot* în 2015, Legrand a continuat creșterea valorii locuințelor prin conectivitate și a îmbunătățit conceptul de casă inteligentă prin noua gamă Valena Life/Allure with Netatmo, aceasta fiind o soluție completă și, totodată, simplă, pentru case inteligente.

Cu un design minimalist, cu linii armonioase, produsele Valena au fost concepute special, astfel încât utilizatorii să le poată integra în stilul lor de viață. Designul modern este completat de finisajele variate, în culori clasice sau mai îndrăznețe, precum alb perlat, ivoar, dar și cupru, lemn deschis/închis, inox, aluminiu sau lime.

Instalarea se realizează ușor, fără a fi nevoie de intervenții majore în structura sau finisajele deja existente ale casei. Noua gamă oferă un mediu personalizat și un cămin sigur, cu un stil sofisticat și inovator prin care invită utilizatorii la o evoluție menită să le transforme viața.

Valena Life/Allure™ with Netatmo le va permite locuitorilor casei, să controleze iluminatul, storurile și electrocasnicele, atât local, cât și de la distanță, prin intermediul unui întrerupător, al aplicației Home + Control (de pe telefon sau tabletă), dar și prin voce datorită asistenților vocali Siri, Google Assistant și Alexa.

Valena Life/Allure with Netatmo oferă posibilitatea de a gestiona nevoile comune tuturor locuințelor (iluminat, prize, storuri), cât și nevoile complementare prin adăugarea altor produse conectate (termostat, interfon, cameră video). Locuințele conectate devin astfel accesibile pentru toată lumea.

„Casele conectate sunt o realitate a zilelor noastre, iar faptul că Legrand le-a conectat și cu tendințele în design interior, odată cu gama Valena Life/Allure with Netatmo, arată încă o dată angajamentul companiei de a răspunde nevoilor utilizatorilor săi. Suntem mândri că suntem jucători cheie pe piața locală de smarthomes și ne dorim să le oferim în continuare clienților noștri inovație, calitate dar și design modern, atributele principale ale noii game pe care le vor putea alege pentru casele lor. ” a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Produsele Valena with Netatmo permit utilizatorilor să-și personalizeze locuința în funcție de stilul fiecăruia, iar tehnologia de ultimă generație îi ajută să se adapteze la ritmul zilnic accelerat și în continuă transformare, ținând cont de fiecare nevoie și, mai ales, de siguranța lor. Suntem bucuroși că putem oferi posibilitatea achiziționării unor produse accesibile, sigure și inovatoare în Republica Moldova.” a declarat Călin Suruceanu, Director Comercial Odeskabel-Moldova.

Despre Valena Life/Allure with Netatmo

Pentru a-și consolida prezența în sectorul IoT, Grupul Legrand a achiziționat în noiembrie 2018 compania franceză Netatmo, lider în domeniul soluțiilor de casă inteligentă.

Gama Valena Life/Allure reprezintă rezultatul colaborării dintre Legrand și Netatmo, oferind o soluție inteligentă acesibilă publicului larg și conectată cu tendințele în materie de design interior.

Fondată în 2011, Netatmo dezvoltă produse electronice de ultimă generație, intuitive și cu un design contemporan. Cu adevărat inteligente, produsele inovatoare Netatmo oferă o experiență perfectă care îi ajută pe utilizatori să creeze o casă mai sigură, mai sănătoasă și mai confortabilă.

Gama Valena din portofoliul Legrand este deja o gamă cu tradiție la nivel local și internațional, remarcându-se prin varietatea finisajelor aparatajului inclus și fiind alegerea preferată a electricienilor și designerilor de interior.

 

DESPRE ODESKABEL MOLDOVA

Odeskabel Moldova oferă de mai bine de 20 ani soluții complexe pentru instalații electrice și rețele informatice pe piața din Republica Moldova. Misiunea companiei este de a livra clienților săi cea mai bună calitate existentă pe piața de profil și de aceea distribuie produsele și soluțiile celor mai renumiți producători la nivel european și mondial, precum Legrand sau Odeskabel Ucraina. Produsele comercializate și profesionalismul echipei au câștigat încrederea a peste 300 clienți, inclusiv companii mari și mijlocii, designeri de interior, arhitecți, dar și consumatorii finali.

www.okm.md, telefon +37322272727 GSM +37378024747 (WhatsApp, Viber),    

DESPRE LEGRAND

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru toate tipurile de clădiri – rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, centre de date, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței.

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 6,1 miliarde de euro în 2020. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

În România și Republica Moldova, Grupul Legrand este prezent de peste 20 de ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil, Netatmo.

www.legrand.ro

Telegram