„Silent Nude” – un video senzual regizat de tânărul John Donica
Telegram

Tânărul regizor autohton Ion Donică, cunoscut ca John Donica a creat recent o nouă producție video numit Essay Nr.1 „Silent Nude”.

„Aveam de mult timp dorința de a face o serie de filmulețe nud sau cu elemente senzuale, încă din 2011, atunci când am început să fac fotografie nud. Iată că abia în 2016 am pus în practică nudul și în domeniul cinematografic”, relatează John.

Potrivit spuselor sale, Essay nr.1 este doar un început și va continua să delecteze utilizatorii spațiului virtual cu alte producții cinematografice nud.

„Probabil va fi o serie de trei filmulețe de acest gen, ele fiind independente una de alta. Ceea ce vreau și încerc să redau spectatorului este atmosfera himeră în care personajul trăiește anumite emoții și le împărtășește cu spectatorul”, explică regizorul.

John Donică are grijă atât de producție, cât de imagine și montaj. Tânărul a menționat că în cazul „Silent Nude” nu este nevoie de multă producție și din această cauză a făcut totul de unul singur.

Modelul care apare în imaginile filmulețului sexy este Alina Zmeu, studentă în anul trei la actorie.

„A fost ceva foarte interesant și nou pentru mine. Aveam mari emoții înainte de filmări, dar odată ce a început lucru, am uitat despre tot și nici nu am observat cum a trecut timpul. Dacă să fiu sinceră, nu sunt foarte mulțumită de mine în video-eseul dat, observ foarte multe greșeluțe de-ale mele care puteau fi omise, cu toate că multe persoane au rămas impresionate de acest filmuleț. Sunt de părerea că mereu este loc de mai bine. În general, sunt foarte încântată de colaborarea cu Ion, mi-a fost ușor să lucrez cu el și mi se pare un băiat foarte talentat. Starea de spirit în care eram la filmare era una foarte nouă pentru mine, poate chiar străină și nu cred că aș putea să o exprim acum prin cuvinte”, ne spune Alina.

razdelitel punktir

Ion Donică s-a născut la Chișinău. A absolvit Liceul „Ciprian Porumbescu” ca toboșar. Ulterior, și-a început studiile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, Specialitatea Regie de Film și Montaj. Masterul și l-a ales în animație. Din 2009 și până acum a luat numeroase premii, iar în 2013 a ocupat locul întâi la Festivalul Internațional de Film Documentar „Cronograf” Moldova, cu filmul „At the edge of the forest”.

john donica

Autor: Eugenia Tataru

Telegram