18 апреля 2016

Orange Moldova lansează în exclusivitate ceasurile inteligente Vector

Orange Moldova își extinde portofoliul de dispozitive smart şi lansează în exclusivitate ceasurile inteligente Vector. Începând cu 15 aprilie, pasionaţii de accesorii de ultimă generaţie au la dispoziţie şase modele de ceas pe care le pot achiziţiona din magazinele Orange din capitală, dar şi online de pe eshop.orange.md.

Ludmila NISTORICA, Director Marketing şi Comunicare Orange Moldova:

download„Orange Moldova este lider la capitolul inovaţii şi răspunde în mod continuu nevoii de conectivitate a clienţilor săi. Avem cel mai important portofoliu de produse exclusive smart, pe care astăzi îl completăm cu ceasul Vector. Acesta surprinde prin tehnologia intuitivă şi experienţa incomparabilă pe care o oferă utilizatorilor săi, iar asta înseamnă să reconfirmăm unul dintre angajamentele strategice ale companiei prin care ne propunem să aducem tehnologia cât mai aproape de oameni.”

4

 

Vector este un produs unic, graţie designului, sistemului de operare propriu şi aplicaţiilor dezvoltate integral în România. Cu cele două colecţii – Luna, cu aspect rotund şi Meridian, cu carcasă dreptunghiulară – Vector se evidenţiază în rândul modelelor ceasurilor inteligente existente pe piaţă prin stilul său simplu şi rafinat. Fabricate din oţel inoxidabil alături de unii dintre cei mai pricepuţi fabricanţi de ceasuri din lume, cu finisaje bine conturate şi realizate inclusiv manual, ceasurile Vector sunt potrivite atât pentru ţinutele mai elegante, cât şi pentru cele sport şi casual.

Rareş FLOREA, CEE Director Comercial Vector:

descărcare„În ultimul an, tehnologia propusă de Vector a stabilit noi recorduri pentru industria de wearables, fiind premiată pentru inovaţia adusăîn domeniul său în numeroase gale din ultimul an. Ceasul se remarcă atât prin aspectul clasic şi elegant, prin autonomia bateriei de 30 de zile, nemaiîntâlnită pentru alte dispozitive din gama sa, cât şi pentru compatibilitatea cu cele mai importante sisteme de operare (iOS, Android şi Windows Phone). Suntem încântaţi şi onoraţi căîncepând de astăzi Vector este disponibil clienţilor din Republica Moldova şi sperăm să devină în cel mai scurt timp opţiunea numărul unu în materie de dispozitive inteligente din zonă. Îi mulțumim partenerilor de la Orange pentru susținerea acordată acestui produs proiectat și născut în România.”

26

 

Direct de pe ceasul Vector, utilizatorii pot să citească mesajele primite şi să preia sau să respingă apeluri prin apasarea unui singur buton. De asemenea, tehnologia Vector permite ceasului să înveţe într-un timp foarte scurt aplicaţiile care trimit notificări şi pot fi replicate pe ecranul dispozitivului, cât şi gesturile şi tiparele de somn pe care posesorul său le are şi să reacţioneze în conformitate cu acestea.

Cu Vector Watch, clienţii pot să vadă dintr-o singură privire ce întâlniri au programate în acea zi, îşi pot urmări activitatea fizică, seta alarme sau citi cele mai importante ştiri internaţionale. Mai mult, aceştia îşi pot controla muzica preferată direct de pe ceas, pot consulta lista de activităţi din Evernote şi seta temperatura din casă prin aplicaţia Nest. Conectarea la conturile din reţelele de socializare Twitter şi Facebook completează experienţa de folosire a ceasului.

6

 

Cele douăzeci de feţe elegante ce se pot descărca gratuit din magazinul virtual al Vector sunt potrivite atât pentru modelul rotund Luna, cât şi pentru cel dreptunghiular Meridian, putând fi uşor personalizate în funcţie de preferinţele şi nevoile posesorilor ceasului inteligent. Cu un simţ puternic al inovaţiei şi păstrând totodată un aspect elegant şi intuitiv, platforma Vector este actualizată constant, realizandu-se aplicaţii şi feţe noi.

În pofida tuturor caracteristicelor performante, Vector Watch rămâne a fi în primul rând un ceas, conceput și creat pentru clienții de clasă premium, cu materiale de calitate înaltă, design și stil pe măsură. Materialele din care sunt fabricate ceasurile sunt oțel inoxidabil finisat manual, piele, silicon, cauciuc natural. Diferența de alte smart watch-uri este că display-ul este întotdeauna pornit.

2

 

Vector Watch are capacitatea de a monitoriza activitatea fizică a organismului uman, numărând pașii efectuați, dar și calculând orele de somn, datorită bateriei de lungă durată, fapt ce permite purtarea ceasului non-stop. Dispozitivul este rezistent și la apă, precum ar fi un duș sau înotul la suprafață, fără însă a apăsa pe butoane simultan.

Compania oferă și o garanție internațională pentru o perioadă de doi ani.

Lansarea Vector Watch a găzduit numeroși invitați interesați de noile modele de ceasuri înțelepte prezentate de compania Orange Moldova. Cei prezenți au avut ocazia să testeze dispozitivele în cadrul evenimentului, iar între timp au savurat gustările oferite de organizatori și discuțiile amicale cu cei prezenți. Surpriza serii a fost o tombolă cu extragere, în urma căreia a fost desemnat un câștigător care a obținut un Vector Watch de model Luna.

Pentru mai multe detalii despre Vector Watch, vizitaţi www.orange.md.

Подписывайся