Music Fusion Concert
Начало: 10/07/2016 - 20:00
Место: T5 Bar, ул. Влайку Пыркэлаб 45, вход с ул. Вероники Микле (слева от магазина Mexx)
Цена: 50 lei
FACEBOOK

Pe data de 10 iulie, începând cu ora 20:00, muzicianul brazilian, Adriano Trindade va evolua în premieră la Chișinău în cadrul unui un concertului Music Fusion, care se va desfășura la Tipografia 5 (str. Vlaicu Pârcălab 45).

Adriano Trindade, cunoscut în zeci de țări și orașe ale lumii, va evolua pe scenă împreună cu Vera Țurcanu, tânăra interpretă din Republica Moldova, dar și alte trupe autohtone. Aceștia au pregătit pentru publicul de la Chișinău, un program exclusiv de muzică jazz.

Concertul va include piese vestite din repertoriul lui Adriano Trindade, multe suprize pentru vizitatori și un after-party susținut de Dj Heavy Baby.

Muzicianul oiginar din Brazilia, Adriano Trindade, a cântat în numeroase țări ale lumii, inclusiv Belgia, Franța, Spania, Italia, Irlanda, Scoția, Elveția, Chile, Uruguay, Anglia, Noua Zeelandă, Danemarca, Germania, Republica Cehă.

Este considerat a fi precursorul unui nou stil de muzică jazz – samba-rock, inițiată în Noua Zeelandă și Europa, unde a trăit timp de opt ani.

Împreuna cu Vera Țurcanu Band, TRIO Events, Tipografia 5 si Heavy Baby (DJ Set) vom pune lumea pe jar!

Muzica bate hotarele!

Eveniment organizat de TRIO Events.

Biletele le gasiti pe iTicket.md!

Pret bilet: 50 lei

Telegram