ELEKTRIZARE #12 – Tripnozys
Начало: 21/03/2015 - 21:00
Место: Teatru-spalatorie, str. Eminescu 72
Цена: 40mdl
FACEBOOK

Proiectul ELEKTRIZARE promoveaza muzica electronica non-mainstream si depune efort considerabil pentru conservarea valorilor progresiste ale Culturii Underground. Noi nu ne dam in vant dupa genuri populare ale muzicii electronice si avem drept misiunea de a sustine talente (muzicieni, DJ, producatori de muzica, etc.) cu experienta bogata in dezvoltarea muzicii underground.

La cea de-a 12a Editie ELEKTRIZARE, va propunem o aventura [TRIP] prin cele mai interzise meleaguri ale muzicii electronice cu ajutorul a 2 Portaluri. Accesul in portaluri este limitat si doar cei care trec de garda FACE CONTROL vor nimeri in universul calatoriilor sonor-vizuale ghidate de DJ notorii: Codek, Funky Mike, Toxeek, NoiseBrain, Debreece, Usu, Heavy Baby, Vazy, Grynia, Editorcassh si Dimighizulis. Gazda Portalului Subteran de aceasta data este TEATRU SPALATORIE, care de multi ani sustine experimentele revolutionare ale promotorilor culturii underground din capitala!

Genurile de muzica sunt foarte variate si in Moldova nu veti gasi un proiect care sa adune in jurul sau atatea curente muzicale si promotori ai muzicii underground. Portalul #1 [TRIP ROOM #1] este pentru fanii Drum & Bass, Dubstep, Breaks, Jungle, Footwork, Trap si Electro; dar Portalul #2 [TRIP ROOM #2] este pentru cei care cunosc ce inseamna Techno, Psy Trance, Dub, Trip-Hop si Deep Psy Electronica. Doar cei cu intentii binevoitoare si pasnice vor avea acces in Portalul Subteran! De aceasta data proiectul ELEKTRIZARE aduce cu sine multe lumini, lazere, si o atmosfera incendiara!

Intrare Portal: 40mdl

Telegram