URBAN BEATZ
Начало: 09/10/2015 - 22:00
Место: Tipografia 5 45, V. Parcalab str.
Цена: 50 lei
FACEBOOK

URBAN BEATZ – [the best in subculture music from around the world]

Am ajuns la Ediția #17 al renumitului proiect URBAN BEATZ!

Vineri, 9 Octombrie DJ CODEK, FUNKY MIKE, HEAVY BABY și invitatul special DUB HAIDUK au pregătit un eveniment deosebit cu vibrații muzicale de pe toate continentele lumii, țicluit cu multă iscusință și profesionalism.

Gazda evenimentului – T5 BAR, invită toată lumea la un eveniment exploziv, imprevizibil, fierbinte și masiv, care nu va lăsa indiferent nici pe cel mai înrăit gourmand al muzicii de calitate.

De mai mult de 2 ani URBAN BEATZ aduce în Moldova genuri muzicale care reprezintă subcultura a diverse comunități din întreaga lume. Proiectul a început dintr-o colaborare prodigioasă a 2 DJ: DAWEE (din Germania) și CODEK (din Moldova), și a declanșat o adevarata mișcare de promovare a genurilor de muzică non-mainstream din întreaga lume printe care se numără: Funky Breaks, Dancehall, UK Bass, Ghetto Funk, Hip-Hop, Acid Jazz, Moombahtone, Balkan Beat, Tropical Bass, Reggae, Ska, Dub etc.

Urban Beatz a colaborat nu doar cu DJ din Moldova, dar și din Germania și Belgia, experți în promovarea culturii Urban Bass.

50 lei intrarea
22.00 start
Face control

Telegram