URBAN BEATZ – [the best in subculture music from around the world]
Начало: 21/02/2015 - 22:00
Место: Tipografia 5, 45 V. Parcalab str.
Цена: 50 MDL
FACEBOOK

URBAN BEATZ – [the best in subculture music from around the world]

De mai mult de 2 ani Urban Beatz aduce în Moldova genuri muzicale care reprezinta subcultura a diverse comunitati din întreaga lume. Proiectul a inceput dintr-o colaborare prodigioasa a 2 DJ: DAWEE (din Germania) si CODEK (din Moldova) si a declanşat o adevarată mişcare de promovare a genurilor de muzică non-mainstream din intreaga lume, de la răsăritul soarelui pe vibraţii de Acid Jazz nipon şi până la asfinţitul soarelui din bazinul Caraibelor, cu o briză de Tropical Bass foarte colorat.

Genurile de muzica selectate cu grijă şi puse pe platane în această seară de DJ CODEK, FUNKY MIKE, HEAVY BABY, NOISEBRAIN vor fi: Funky Breaks, Dancehall, UK Bass, Ghetto Funk, Hip-Hop, Acid Jazz, Moombahtone, Balkan Beat, Tropical Bass, etc.

Urban Beatz a colaborat nu doar cu DJ din Moldova dar si din Germania si Belgia, experti in promovarea culturii Urban Bass.

Fiecare eveniment Urban Beatz este exploziv, imprevizibil, fierbinte, masiv şi nu va lăsa indiferent nici pe cel mai înrait gourmand al muzicii de calitate. Nu rata editia a 16-a a acestui proiect unic si original din Moldova, ticluit cu multa iscusinta si profesionalism. Stăm pe felie şi ne vedem în curând! 😉

Inceput 22:00 | Intrare: 50 MDL

Telegram