Concert DOMINO, Argatu’ și romaN la Chișinău
Начало: 03/12/2016 - 20:00
Место: Teatrul Eugene Ionesco, bd. Grigore Vieru 11
Цена: free
FACEBOOK

Sâmbătă, 3 decembrie, la Teatrul Național Eugene Ionesco din Chișinău va avea loc un concert inedit cu Argatu’, împreună cu romaN (Unda Comună) și trupa DOMINO din Sibiu. Evenimentul este organizat în contextul aniversării Zilei Naționale a României.

Accesul publicului se va face de la ora 20.00.

INTRARE LIBERĂ!

Argatu’

„Folclorul românesc nu a murit!”, așa îi place lui Argatu’ să spună. Argatu’ a ajuns să fie cunoscut datorită frumoasei colaborări cu trupa Subcarpați, pe când era doar un adolescent de liceu. În 2012 Subcarpați a lansat primul album făcut de un singur producător „Culese din Cartier – Argatu’ vol.I”, iar la sfârșitul lui 2013 pe piața muzicală din România a apărut și volumul II al albumului. Al III-a volum Argatu’ a fost lansat în 2014. În cele trei albume, Argatu’ ridică folclorul la apogeul altor stiluri muzicale, precum drum and bass, glitch, dub, dubstep, grime și chiar new wave.

DOMINO este o trupă din Sibiu ce devine din ce în ce mai populară datorită unicităţii sale. Din 2013 şi până în prezent DOMINO a reuşit să urce pe scena celor mai mari festivaluri muzicale din România şi să reprezinte cultura românească în afara ţării. Este prima trupă de rock – ţambal din România şi interpretează folclor în manieră rock. “Song for Doina” Tour 2016 ajunge la Chisinau pentru promovarea primului material discografic Domino intitulat “Haida” care va fi lansat la inceputul anului 2017.

Concertul se înscrie în seria de evenimente PRUT FEST, organizate în Republica Moldova de către Centrul pentru Integrare și Dezvoltare PRUT. Acest eveniment este finanțat de către Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, cu ocazia aniversării 98 de ani de la Marea Unire.

afis_concert-argatu

Telegram