Мэрцишор от сердцу к сердцу, в кишиневском аэропорту
Telegram

Весна начинается в кишиневском аэропорту с мэрцишоров, подаренных компанией «Avia Invest» всем вылетающим и прибывающим пассажирам.

IMG_3411

«Avia Invest» продолжает радовать пассажиров кишиневского аэропорта сюрпризами. По случаю прихода весны, девушки в национальных костюмах будут встречать всех прибывающих и вылетающих пассажиров мэрцишорами. 1 марта компания “Avia Invest” порадовала всех тех, кто разделяет волшебство этого символа весны и надежды, подарив 4000 мэрцишоров.

IMG_3349

Сами мэрцишоры изготовлены пожилыми людьми из Дневного центра для престарелых Ассоциации «Neoumanist», в котором находятся 260 человек, из домов престарелых городов Стрэшень и Кэлэрашь, и с помощью школьников из лицеев города Кэлэрашь.

IMG_3337

«Avia Invest» призывает всех, кто получит в дар мэрцишор, приколоть его на грудь в знак благодарности и как символ помощи пожилым людям.

Mărţişor din inimă, la inimă pe Aeroportul Chişinău

Primăvara începe cu un mărţişor pe Aeroportul Chişinău, oferit de către compania “Avia Invest”, pentru toţi pasagerii care sosesc şi pleacă de pe aeroport.

IMG_3411

„Avia Invest” continuă tradiţia de a surprinde plăcut pasagerii de pe Aeroportul Chişinău cu diverse surprize. Astfel, cu ocazia sosirii primăverii, anotimpul închinat iubirii, toţi pasagerii care pleacă şi sosesc pe aeroport, sunt întâmpinaţi cu mărţişoare înmânate de către domnişoare îmbrăcate în costume naţionale. Astfel, pe 1 Martie, „Avia Invest” a bucurat inimile tuturor celor care împărtăşesc euforia acestui simbol al primăverii şi speranţei, dăruind 4000 de mărţişoare.

IMG_3349

Povestea acestor mărţişoare însă, ascunde în spate o realitate emoționantă. Mărţişoarele au fost confecţionate cu toată dragostea de către bătrânii de la Centrul de zi pentru persoanele în etate din cadrul Asociaţiei pentru Educaţie „Neoumanist”, care găzduieşte 260 de persoane, azilul de bătrâni din Străşeni “Samariteanul Milostiv” și azilul PVPD Călăraşi care găzduieşte 25 de persoane în etate. Cel din urmă a fost ajutat la confecționarea mărţişoarelor de către elevii de la liceele din raionul Călăraşi.

IMG_3337

De aceea, „Avia Invest” îi îndeamnă pe toţi cei care vor primi în dar aceste mărţişoare, să le prindă la piept în semn de recunoștință, pentru a ajuta împreună persoanele vârstnice să ducă o viață mai bună!

Telegram