Show de magie și comedie “Râzi până Dispari”
Начало: 18/12/2014 - 18:30
Место: Circ Chisinau - Кишинёвский Цирк, Bulevardul Renașterii Naționale 7
Цена: 190, 220 și 250 lei
FACEBOOK

Magicianul Augustin revine la Chişinău cu un nou spectacol plin de magie şi bună dispoziţie!

Iarna aceasta dăm tonul celei mai aşteptate perioade din an cu o clipă mai devreme. Magie, iluzie, miracol! Ne fascinează pe toţi în egală măsură. O lume diferită, interesantă, unde dorim să ne petrecem fie şi câteva clipe.

După succesul la public înregistrat anii trecuţi Compania Magic readuce pe scena Circului din Chişinău, cel mai cunoscut magician din Romania AUGUSTIN.

AFIS-SPECTACOLL

La această ediţie compania Magic a pregătit o surpiză pentru peste 200 de copii de la centre de plasament din capitală, astfel oferindu-le posibiliatatea de a merge la un eveniment cultural în prag de sărbătorile de iarnă.

La cea de-a treia ediţie, Magicianul Augustin pregăteşte un spectacol inedit, cu elemente şi trucuri noi, pentru a impresiona publicul. Considerat unul dintre cei mai mari Magicieni ai Romaniei, Augustin, face parte din generaţia modernă de iluzionişti profesionişti şi prezintă peste 200 de spectacole pe an. Prin originalitatea numerelor prezentate, spectacolul de iluzionism este uimitor si are rolul de a destinde atmosfera. Foloseşte cărţi de joc, monezi, sfori şi tot felul de obiecte pe care le face să apară sau să dispară. De asemenea, pentru scamatoriile care au mare succes la copii, utilizeaza iepuraşi, face să leviteze mese, poate chiar să-şi ia şi zborul din mijlocul oamenilor.

Veniţi la un show diferit prin prezentarea umoristică a momentelor de magie. Acest spectacol este interactiv. Cu toţii veţi fi implicaţi în show tocmai pentru a simţi şi a vedea cum magia se întâmplă sub proprii voştri ochi.

Aşadar, dacă vrei să-ţi uimeşti copiii, părinţii, buneii sau prietenii, sau vrei să te distrezi pur şi simplu, veniţi împreună pentru explozii de râs şi entertainment de calitate, magie, veselie şi multe surprize!

Telegram