LOCALS’ LOOKS: VICTORIA DRAGAN
Telegram

Victoria, 21 ani. Ocupația – studentă la USM (Universitatea de Stat din Republica Moldova). Anul 2, facultatea – Jurnalism și Științe ale Comunicării. Muncesc uneori în calitate de promoter.

Îmi place foarte mult să cumpăr haine din magazinele Zoutlet, Trend, Bershka, Koton, Mango, dar ador și să-mi procur haine de la piețile second-hand, deoarece găsesc haine mai neobișnuite, de o calitate bună, la prețuri mici și totodată unice.

Îmi plac nespus de mult hainele care sunt în puține exemplare sau în mai multe cazuri, îmi croiesc singură haine pentru anumite ceremonii. Nu aș îmbrăca niciodată aceeași rochie care am îmbrăcat-o deja odată la o altă ceremonie.

Nu am un anumit loc preferat unde să mă odihnesc mereu. Ador să încerc să fiu în cât mai multe locuri posibile. Aș spune că nu depinde atât de mult locul în care te afli, ci compania, persoanele cu care te afli la moment.

 

IMG_3429

IMG_3435

Sorti-Trend, maiou-firma necunoscuta,adus din Italia, sacou-Zoutle,t Incaltaminte-Second Hend, Geanta-firma necunoscuta,adusa din Italia, ochelari-Second Hend

IMG_3436

IMG_3438

IMG_3439

IMG_3441

IMG_3445

IMG_3446

Lena Sle

foto: Michely Moore

 

Telegram