Concert Travka (Romania)
Начало: 18/05/2013 - 21 : 00
Место: Albion Club (str. Puşkin, 22)
Цена: Presale - 80 lei/ In ziua concertului - 100 Lei
FACEBOOK

Anul 2013 se anunţă foarte activ şi plin de surprize ca şi anul trecut.

Primăvara lui 2012 îi prinde pe trupeţi lucrând intens la al treilea album din carieră. În luna Iunie se lansează al patrulea single de pe viitorul album “Soare Răsare” ajuns şi el pe locul 1 în topul Radio Guerrilla. Urmează o vară plina de festivaluri: Ursus Evolution – Cluj, Disperados – Vama Veche, Faces of Friends – Republica Moldova, Peninsula – Tg. Mureş, Rock Castle – Suceava, Road Wolves – Piteşti.

travka_posterTravka în formula sa nouă lansează în octombrie 2012 al treilea album din cei 10 ani de la înfiinţare. Albumul este intitulat „OKEAN” şi are o poveste originală, fiind editat în doar 5 exemplare.

OKEAN” – album călător, un album matur din punct de vedere muzical, lansat în 5 oraşe mari ale ţării – Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov.

Un album care a circulat din mână în mână, de la prieten la prieten, de la un grup la altul. Un album care a cerut un pic de efort din partea publicului pentru a fi ascultat şi o poveste fantastică când toate cele cinci albume s-au reunit pentru o noapte la ultimul concert din turneul trupei.

facebook.com/travka.oficial

Telegram