Chisinau Urban Beatz #9 feat. Lowup from Belgium
Начало: 13/07/2013 - 23 : 00
Место: Spalatorie (str. Mihai Eminescu, 72)
Цена: 30 lei
FACEBOOK

Pentru ultima dată în această vară, dorim să celebrăm împreună cu voi muzica reprezentativă a diverse subculturi din toate regiunile lumii – sunteţi gata pentru legendarul chef cu ediţia #9 al CHIŞINĂU URBAN BEATZ?

La fiecare ediţie, noi pregătim ceva special pentru voi: din motivul că acest chef este ultimul la Spălătorie înainte de vacanţa de vară, noi am invitat un DJ de top să cânte împreună cu noi: Excyta, membru al echipei LOWUP din Belgia!

LOWUP este un grup de DJ, producători şi promoteri al ‘global and tropical bass music’ – ei sunt DJ de top pe filiera Tropical/Moombahton etc. în Belgia. De 5 ani ei rulează un label, difuzează un radio-show săptămânal la www.fmbrussel.be şi conduc chefuri masive. Urmăriţi fragmente ale aniversării lor de 5 ani din Bruxel. Activitatea acestui label poate fi accesată şi pe https://soundcloud.com/lowuprecords şi https://www.facebook.com/LowupRecords.

Pe lângă setul fierbinte a lui Excyta, veţi asculta cea mai tare muzică bass urbană de pe tot globul cu rezidenţii CUB Dawee & Codek: Dancehall, Moombahton, Cumbia, Tropical, Funky Breakz, Big Beats, Oldschool HipHop etc.

În cea de-a doua sală încă odată veţi avea posibilitatea să vă relaxaţi (muzică chill-out) în timp ce vă delectaţi din Vegan Cookies No.1 în Chişinău!

Telegram