The DJ Is Your Bitch
Начало: 26/04/2013 - 22 : 00
Место: Spălătorie
Цена: 20 LEI
FACEBOOK

Ştii genul ăsta de situaţii când la un party te apropii de DJ şi îl rogi să pună melodia ta preferată iar răspunsul e ceva de genul “a, nu, sorry, nu am această melodie” sau “numai nu melodia asta, NU pun eu aşa muzică în setul meu”?!

 

Dacă ai trecut prin genul ăsta de situaţii, noi am pregătit pentru tine petrecerea perfectă: “The DJ is Your Bitch”! L-am invitat pe Dawee de la SWS – cel mai bun DJ străin care locuieşte la moment în Chişinău, care va mixa melodiile pe care TU vrei să le asculţi împreună cu muzica aleasă de el, muzică pe care o ştii de la party-urile Chişinău Urban Beatz!

 

Cum funcţionează chestia asta? Tot ce trebuie să faci e să trimiţi până pe 25 aprilie pe adresa dawee[at]sws-sound.com [Titlu: “The DJ is my bitch”] melodiile tale preferate (până la 3 melodii) în format mp3. Indiferent de ce fel de muzică vei trimite, Dawee va mixa aceste melodii în noaptea petrecerii! Doar că numele celui ce a solicitat melodia va fi dezvăluit în timpul cântecului, aşa că ai grjă ce melodie alegi.

 

Cu cît mai multă lume participă, cu atât petrecerea va fi mai veselă! Doar pentru o noapte “The DJ is your Bitch” @ Spălătorie!

Telegram