Poți dărui oamenilor dragi cele mai frumoase carduri de Crăciun, pictate de copii
Telegram

Se apropie sărbătorile care ne adună lângă cei dragi! Știm cât de important este să le trimiți un gând bun celor din depărtare sau poate să-i surprinzi și pe cei de alături. Oricui crezi că vrei să trimiți o felicitare de Crăciun, o poți face însoțită și de o faptă bună. Noi ne ocupăm de pregătirea felicitărilor de Crăciun, fiecare dintre ele poartă pictura realizată de un copil. O poți comanda în format fizic sau electronic, contra unei donații conform modelului ales, iar asta ne va ajuta să avem grijă de copiii vulnerabili.

Unii nu simt mirosul de brad, pentru că visează la mirosul mâncării care să cuprindă casa. Alții i-au scris Moșului cu mâna înghețată să le aducă niște hăinuțe mai groase, iar pentru unii copii, Crăciunul ar însemna magia care să-l reîntoarcă ACASĂ din orfelinat.

Tu îi poți ajuta!

Scrie-ne la adresa [email protected] sau sună-ne la numărul de telefon 079 53 20 29, iar noi ne vom ocupa cât mai repejor de felicitare.

Ce trebuie să mai știi:

  • Felicitarea poate ajunge la tine exact cu mesajul pe care îl vrei
  • Dacă ești o companie, logoul tău poate fi pe ea
  • Comanda electronică de felicitări se face de la o donație minimă de 1 000 lei
  • Comanda în format fizic se face de la minim 20 bucăți, 50 lei fiecare felicitare. Dimensiunea cardului este 148*105 cm.

Îți mulțumim pentru suport și implicare.

Poți alege orice card de mai jos sau mai multe.

Cum va arăta cardul de Crăciun imprimat:

Aceasta va fi coperta

Așa va fi în interior (poate fi adăugat orice text)

Dimensiunea cardului este 148*105 cm.

ccfmoldova.org

Telegram